ΕλλάδαΕπικαιρότητα

Παρέλαση κακοκαιριών μέσα στην εβδομάδα – Μία μέρα καλός καιρός, μία μέρα άστατος

Προς την Τουρκία εκτονώνεται το βαρομετρικό χαμηλό που απασχόλησε τη χώρα μας τα τελευταία 24ώρα, με τις έντονες βροχοπτώσεις και τους θυελλώδεις ανέμους.

Για την Δευτέρα 12/12 η μέρα ξεκινά με άστατο καιρό στα νησιά του ανατολικού-νοτιοανατολικού Αιγαίου με μπόρες και τοπικές καταιγίδες. Πιο δυτικά συννεφιές με βροχές και καταιγίδες το μεσημέρι.

Οι άνεμοι ισχυροί και ο υδράργυρος στους 17-19 βαθμούς στις περισσότερες περιοχές της χώρας.

Στην Αττική λίγες συννεφιές, που το βράδυ θα αυξηθούν και υπάρχει πιθανότητα βροχών από τα δυτικά προς τα ανατολικά σύμφωνα με τον Κλέαρχο Μαρουσάκη. Οι άνεμοι ισχυροί και η θερμοκρασία στους 18 βαθμούς στο κέντρο της πόλης.

Στη Θεσσαλονίκη ανάλογο το σκηνικό, με πιθανότητα βροχών το μεσημέρι, άνεμοι μέτριοι και η θερμοκρασία στους 14-15 βαθμούς.

Μέσα στην εβδομάδα, σύμφωνα με τον κ. Μαρουσάκη, θα έχουμε παρέλαση κακοκαιριών. Ο καιρός θα χαλάσει το μεσημέρι της Τρίτης, θα βελτιωθεί την Τετάρτη, θα χαλάσει ξανά την Πέμπτη και θα βελτιωθεί την Παρασκευή.

«Μία μέρα καλός καιρός, μία άστατος» είπε ο μετεωρολόγος του OPEN. Οι θερμοκρασίες θα παραμείνουν υψηλές, κάτι που όπως φαίνεται θα διατηρηθεί και τα Χριστούγεννα.

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Ελλάδα