ΕλλάδαΕπικαιρότητα

Παραλήρημα Βελόπουλου: Λαθροεισβολείς που βάζουν φωτιές

Η κατάσταση στη Μόρια της Λέσβου παραμένει τεταμένη, με τις Αρχές να προσπαθούν ακόμα να εξακριβώσουν τι πυροδότησε την ένταση και ποιος είναι ο τελικός απολογισμός της τραγωδίας.

Τόσο τη στιγμή της πυρκαγιάς, όσο και μετά, στη Μόρια εκτυλίχθηκαν σκηνές χάους, οι οποίες καταγράφηκαν σε βίντεο και φωτογραφίες.

Την ίδια στιγμή, ιδιαίτερα ανήσυχος εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο δήμαρχος Μυτιλήνης Ευστράτιος Κυτέλης.

Ο δήμαρχος αναφέρθηκε στις πληροφορίες για τους δυο νεκρούς στη Μόρια ενώ υποστήριξε:

Η κατάσταση δεν είναι καλή. Κινδυνεύουμε όλοι. Είμαστε έξω από την πύλη και προσπαθούμε να συνεννοηθούμε ώστε να υπάρξει ύφεση των γεγονότων.

Ελληνική Λύση για Μόρια: Βάζουν οι ίδιοι τις φωτιές

Στο ζήτημα των επεισοδίων και των νεκρών της Μόριας τοποθετήθηκε με ανακοίνωση που εξέδωσε και η Ελληνική Λύση του Κυριάκου Βελόπουλου.

Τη στιγμή που η έρευνα για τα επεισόδια στη Μόρια βρίσκεται σε εξέλιξη, το κόμμα του Κυριάκου Βελόπουλου αναφέρει:

Η κατάσταση στη Μόρια έχει πλέον ξεφύγει από τον έλεγχο της κυβέρνησης και τα πράγματα ημέρα με την ημέρα γίνονται χειρότερα, αφού τόσο η ΝΔ, όσο και ο ΣΥΡΙΖΑ, αντιμετώπισαν ένα τόσο κρίσιμο ζήτημα με πρωτοφανή προχειρότητα!

Όταν οι λαθροεισβολείς, βάζουν οι ίδιοι τις φωτιές, αγνοώντας τους κινδύνους, ρισκάροντας να υπάρξουν νεκροί, και μη σεβόμενοι την χώρα που τους φιλοξενεί «με το ζόρι» -επειδή το επιβάλει η ΕΕ και η ανικανότητα της κυβέρνησης- τότε είναι ικανοί για το χειρότερο!

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Ελλάδα