ΕλλάδαΕπικαιρότητα

Παπαθεοδώρου: Στους 8 μεγαλύτερους διακινητές παιδικής πορνογραφίας

Ανάμεσα στους μεγαλύτερους διακινητές παιδικής πορνογραφίας που έχουν υπάρξει ποτέ στη χώρα βρίσκεται ο συγγραφέας παιδικών βιβλίων Βασίλης Παπαθεοδώρου, μετά τις σοκαριστικές αποκαλύψεις που είδαν το φως της δημοσιότητας σχετικά με τη δράση του.

Ο συγγραφέας, ο οποίος έχει ήδη προφυλακιστεί, σύμφωνα με την εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος» είχε τόσο μεγάλο αρχείο με υλικό παιδικής πορνογραφίας με βάση και όσα εντόπισε η ΕΛ.ΑΣ στον ηλεκτρικό του υπολογιστή, που τον κατατάσσουν ανάμεσα στους 8 πιο σημαντικούς διακινητές ανάλογου υλικού στα χρονικά της χώρας.

Σύμφωνα πάλι με την εφημερίδα ο συγγραφέας παιδικών βιβλίων είχε αρχίσει να αποθηκεύει υλικό από το 2016 και στην προσπάθεια του να χαθούν τα ίχνη φέρεται να είχε χρησιμοποιήσει μέχρι 284 διαφορετικές διαδικτυακές διευθύνσεις πρωτοκόλλου με σκοπό μην μπορεί να ταυτοποιηθεί η γεωγραφική του τοποθεσία.

Μάλιστα, ο 55χρονος για να δικαιολογήσει τη φρίκη από τις αποκαλύψεις, με περίπου 100 βίντεο παιδικής πορνογραφίας να έχουν, ισχυρίστηκε ότι οι ενέργειες του οφείλονται σε… συγγραφικό ενδιαφέρον.

Βασίλης Παπαθεοδώρου: Η περιγραφή απόπειρας βιασμού σε βιβλίο του

Μια απόπειρα βιασμού περιέγραφε σε βιβλίο του ο συγγραφέας Βασίλης Παπαθεοδώρου, που συνελήφθη και κατηγορείται για κατοχή παιδικής πορνογραφίας.

Όπως αποκαλύπτει το Star το βιβλίο έχει αποσυρθεί από όλα τα ράφια μετά τις φρικτές αποκαλύψεις περί παιδικής πορνογραφίας όμως εντοπίστηκε σε ένα βιβλιοπωλείο στη Λαμία.

Στο τρίτο κεφάλαιο, ο Βασίλης Παπαθεοδώρου απευθυνόμενος σε παιδιά κάτω των 18 ετών, περιγράφει μια σκηνή απόπειρας βιασμού μεταξύ εφήβων.

«Για να την εξευμενίσω έγινα πιεστικός. Άρχισα να βάζω το χέρι μου, μέσα από την μπλούζα της και μέσα στο παντελόνι της και μέσα στην κιλότα της και όχι πως δεν το είχα ξανακάνει βέβαια αλλά αυτή μου έλεγε να σταματήσω γιατί δεν ήθελε, υπέθεσα πως θα είχε ξενερώσει με την όλη φάση και τ΄ αστέρια που της τα πρόσβαλα, μάλλον κι εγώ δεν σταματούσα, παρά μόνο γινόμουν πιο πιεστικός και κόλλαγα πάνω της. Με έσπρωξε, έπεσα από το κρεβάτι».

Λίγες προτάσεις παρακάτω ο ανήλικος πρωταγωνιστής του γνωστού συγγραφέα, αναρωτιέται αν αυτό που έκανε ήταν τόσο φοβερό. «Αυτό έγινε μόνο. Τέτοια γίνονται μεταξύ ζευγαριών. Τόσο φοβερό ήταν πια; Μα τι της έκανα;».

Επίσης, αίσθηση προκαλεί το γεγονός ότι στο βιβλίο χρησιμοποιεί χυδαίες λέξεις, ενώ αναφέρεται και σε πορνογραφικό υλικό. «Ενώ ήθελα να το κάνουμε, ήμουν με τον… στο χέρι. Στην κυριολεξία, δηλαδή, αφού έβλεπα συνέχεια στο youporn”».

Μάλιστα όπως έχει ισχυριστεί ο κατηγορούμενος, για όλα τα βιβλία του, συλλέγει υλικό από βίντεο και άρθρα. Οπότε, η απορία δημιουργείται για το τι υλικό συνέλεξε για αυτό το έργο…

Το συγκεκριμένο βιβλίο εκδόθηκε τον Νοέμβριο του 2018, ενώ έχει πάρει και βραβείο. Προφανώς τότε τίποτα απ’ όσα αναφέρονται στις σελίδες δεν ήταν ύποπτο.

Στο μεταξύ, ο Παπαθεοδώρου είναι αμίλητος μέσα στον θάλαμό του στις φυλακές της Τρίπολης, εμφανίζεται ιδιαίτερα ταραγμένος και ο μόνος που τον έχει επισκεφθεί είναι ο πατέρας του.

Στον θάλαμο βρίσκεται με ακόμη 19 άτομα από τους οποίος οι 17 κατηγορούνται για ασέλγεια και 2 για παιδική πορνογραφία.

Παραλλήλως, σύμφωνα με πληροφορίες του Star, ο συγγραφέας έχει θέματα υγείας και οι υπεύθυνοι των φυλακών έχουν ενημερώσει τους συγκρατούμενούς του να τον προσέχουν μήπως κάνει κακό στον εαυτό του.

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Ελλάδα