ΕπικαιρότηταΠολιτική

Γ. Παπανδρέου: Στελέχη της ΝΔ τηλεφωνούν υπέρ συγκεκριμένων υποψηφίων του ΚΙΝΑΛ (VIDEO)

Αιχμηρές υπόνοιες κατά συνυποψηφίου του για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ άφησε ο Γιώργος Παπανδρέου στην συνέντευξη που παραχώρησε στον Alpha το απόγευμα της Πέμπτης 18 Νοεμβρίου, επιμένοντας σε όσα κατήγγειλε για παρεμβάσεις εξωθεσμικών και στελεχών της Νέας Δημοκρατίας στις εσωκομματικές εκλογές του κόμματός του.

Οπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Παπανδρέου:

«Ξέρω ότι στελέχη της Νέας Δημοκρατίας παίρνουν τηλέφωνα για συγκεκριμένους υποψηφίους. Δεν θα πω ονόματα, αλλά είναι δεδομένο. Προφανώς κάτι φοβούνται στη Νέα Δημοκρατία. Φαίνεται ότι το ΚΙΝΑΛ ξαναμπαίνει στο προσκήνιο της πολιτικής, αλλά τα αντισώματα της παράταξης είναι δυνατά και όσο μεγαλύτερη είναι η συμμετοχή τόσο λιγότερες πιθανότητες έχουν να παίξουν ρόλο αυτές οι παρεμβάσεις».

Μάλιστα, ο κ. Παπανδρέου επανέλαβε τις καταγγελίες του για τον ρόλο εξωθεσμικών κέντρων, λέγοντας πως «υπάρχει ο μόνιμος στόχος, ο Γιώργος Παπανδρέου, που δεν ελέγχουν» και ότι «κάποιοι θέλουν ένα ΚΙΝΑΛ μικρό, βολικό και ελεγχόμενο».

Υποστήριξε πως «από τη στιγμή που αποφάσισα και ανακοίνωσα ότι διεκδικώ την προεδρία του ΚΙΝΑΛ, υπήρξε μεγάλη κινητοποίηση του κόσμου και συσπείρωση γύρω από το κόμμα».

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Επικαιρότητα