ΔήμοιΔήμος Ηρακλείου Αττικής

Παντελής Βλασσόπουλος: “Προτεραιότητα η θωράκιση της υγείας των παιδιών μας”

Ο Δήμος Ηρακλείου, στο πλαίσιο του προγράμματος με στόχο την πρόληψη και προαγωγή της υγείας των παιδιών, πραγματοποιεί προληπτικό οδοντιατρικό έλεγχο στους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς της πόλης.

Το πρόγραμμα προληπτικής στοματικής υγιεινής υποστηρίζεται από εθελοντές οδοντιάτρους και εντάσσεται σε ένα σύνολο δράσεων και πρωτοβουλιών που αναλαμβάνει ο Δήμος Ηρακλείου και οι οποίες αφορούν στην προσφορά ουσιαστικής γνώσης σε θέματα προληπτικής ιατρικής για παιδιά και ενήλικες.

Με αφορμή την έναρξη του προγράμματος, ο δήμαρχος της πόλης, Παντελής Βλασσόπουλος, υπογραμμίζει:

Στις άμεσες προτεραιότητες του Δήμου μας είναι η φροντίδα των παιδιών της πόλης μας μέσα από προγράμματα ιατρικής πρόληψης, με σκοπό τη θωράκιση της υγείας τους.

Δημιουργούμε σταδιακά έναν κοινωνικό Δήμο, με πρωτοβουλίες διάχυσης της κοινωνικής πολιτικής μας σε όλες τις ομάδες των δημοτών της πόλης μας.

Υποκαθιστούμε την απουσία ικανών πόρων λόγω της οικονομικής κρίσης, με δράσεις ανθρωπιάς, αλληλεγγύης, κοινωνικής πρόνοιας.

Επενδύουμε στην εθελοντική προσφορά όλων των πολιτών, σε δράσεις και ενέργειες, που προάγουν τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών του Ηρακλείου.

Η Δημοτική Αρχή, αναγνωρίζοντας τη σπουδαία συμβολή των εθελοντών γιατρών τους ευχαριστεί για την πολύτιμη συμμετοχή τους.

Υπεύθυνος φορέας για την υλοποίηση του προγράμματος είναι ο Οργανισμός Προσχολικής Αγωγής και Κοινωνικής Μέριμνας και την εποπτεία του προγράμματος έχει ο πρόεδρός του, Γιώργος Οικονομίδης.

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Δήμοι