ΔήμοιΔήμος Παλαιού Φαλήρου

Π. Φάληρο: Προσφορά από τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟ

Την ευκαιρία να δείξουν για μια ακόμη φορά το κοινωνικό τους πρόσωπό θα έχουν οι Παλαίμαχοι άσσοι του Παναθηναϊκού που αντιμετωπίζουν την Δευτέρα 25 Ιουνίου 2018 και ώρα 18:00 την Μικτή Αθηνών ΠΑΣ Π. Φάληρο & Υπαλλήλων της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού με τα έσοδα να διατίθενται στην «Πίστη».

Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο Σωτήρης Αγγελόπουλος και την ομάδα του Παναθηναϊκού πλαισιώνουν τα μεγαλύτερα ονόματα της ιστορίας του συλλόγου, οι οποίοι με την συμμετοχή τους αναδεικνύουν το τεράστιο κοινωνικό έργο και την προσφορά τους προς τον συνάνθρωπο με πλήθος ανάλογων αγώνων και δράσεων.

Όπως χαρακτηριστικά σημειώνει και ο δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Διονύσης Χατζηδάκης:

Για μια ακόμα φορά οι Παλαίμαχοι Ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, θα αγωνισθούν για ένα σημαντικό φιλανθρωπικό σκοπό, δείχνοντας την αγάπη τους για τον σύλλογο Πίστη των Γονέων & Κηδεμόνων παιδιών με νεοπλασματικές ασθένειες.

Οι Παλαίμαχοι Ποδοσφαιριστές των πρασίνων έχοντας δώσει πλήθος αγώνων στην Ελλάδα και το εξωτερικό, θα μπούνε για ακόμη μια φορά στο γήπεδο Σωτήρης Αγγελόπουλος για να αγωνισθούν για τον σύλλογο «Πίστη» που τόσο βοηθά τα παιδιά με νεοπλασματικές ασθένειες και τις οικογένειες τους.

Καλούμε λοιπόν όλους τους φιλάθλους, να παρευρεθούν την Δευτέρα στις 18:00 στον συγκεκριμένο αγώνα ώστε να στηρίξουν τη σημαντική αυτή προσπάθεια και να καμαρώσουν τα μεγαλύτερα ονόματα του Παναθηναϊκού.

 

 

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Δήμοι