ΕπικαιρότηταΠολιτική

O πατέρας της Εύας Καϊλή καταθέτει στις βελγικές Αρχές

Ο Αλέξανδρος Καϊλής, ο πατέρας της πρώην αντιπροέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Εύας Καϊλή, που κρατείται στις φυλακές των Βρυξελλών για το Κατάργκεϊτ, καταθέτει ενώπιον των Βέλγων ανακριτών, μετέδωσε το Ιταλικό Πρακτορείο Ειδήσεων Ansa.

Το ιταλικό δημοσίευμα που επικαλείται πληροφορία των βελγικών αρχών ασφαλείας, υπενθυμίζει ότι o κ. Καϊλής είχε εντοπιστεί με μια βαλίτσα γεμάτη μετρητά ενώ προσπαθούσε να φύγει από το πολυτελές ξενοδοχείο Sofitel της βελγικής πρωτεύουσας, πριν αφεθεί στη συνέχεια ελεύθερος.

Στον πατέρα «εμπιστεύτηκαν την σχεδόν δύο ετών κόρη» της Εύας Καϊλή και του συντρόφου της Φραντσέσκο Τζόρτζι, ο οποίος ήταν επίσης στη φυλακή αφού κατέληξε στο επίκεντρο του σχεδίου διαφθοράς που έπληξε το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, μεταδίδει το Ansa.

Στη συνέχεια το δημοσίευμα αναφέρεται στον δικηγόρο της Εύας Καϊλή, Μιχάλη Δημητρακόπουλο, ο οποίος “μιλώντας σε ελληνικό τηλεοπτικό σταθμό, ανέφερε ότι η πρώην αντιπρόεδρος του είναι πιθανό να εμφανιστεί εκ νέου ενώπιον των ανακριτικών αρχών και επεσήμανε επίσης ότι η νέα ακροαματική διαδικασία για να αποφασιστεί το καθεστώς της προφυλάκισης της πρέπει να διεξαχθεί την Πέμπτη 19 Ιανουαρίου”.

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Επικαιρότητα