ΔήμοιΔήμος Διονύσου

Όνειρο δεκαετιών το δίκτυο αποχέτευσης στον Διόνυσο

Σε νέα τροχιά υλοποίησης τίθεται το πολύ σημαντικό έργο κατασκευής του δικτύου αποχέτευσης ακαθάρτων στους οικισμούς του Δήμου Διονύσου – Άγιο Στέφανο, Διόνυσο, Κρυονέρι, Σταμάτα και Ροδόπολη, έπειτα από την υποκατάσταση της εταιρείας ΤΟΞΟΤΗΣ Α.Ε. από τη νέα ανάδοχο ΑΚΤΩΡ ΑΤΕ.

Συγκεκριμένα, η νέα ανάδοχος εταιρεία, κατέθεσε την εγγυητική επιστολή ύψους 4.455.910 ευρώ στην Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Διονύσου με την οποία ολοκληρώθηκε η διαδικασία υποκατάστασης και εντός των επόμενων ημερών αναμένεται η επανεκκίνηση των έργων κατασκευής.

Μετά την ευχάριστη αυτή εξέλιξη, ο δήμαρχος Διονύσου Διονύσης Ζαμάνης δήλωσε:

«Έπειτα από συντονισμένες ενέργειες πετύχαμε να εξασφαλίσουμε τη συνέχιση του έργου κατασκευής της αποχέτευσης και να ολοκληρωθεί η διαδικασία υποκατάστασης, έπειτα από την αποχώρηση της εταιρείας ΤΟΞΟΤΗΣ, με νέα ανάδοχο εταιρεία, την ΑΚΤΩΡ.

Πρόκειται για μία από τις μεγαλύτερες κατασκευαστικές εταιρείες της χώρας μας και έχουμε την πεποίθηση ότι οι ρυθμοί αποπεράτωσης θα εντατικοποιηθούν ώστε το τεράστιο έργο υποδομής και όνειρο δεκαετιών για τους κατοίκους του Δήμου μας να ολοκληρωθεί σύντομα».

 

 

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Δήμοι