ΕλλάδαΕπικαιρότητα

Ομολογία 34χρονου Πολωνού: Έκλεισα το στόμα του Ανδρέα με μονωτική ταινία γιατί τραγουδούσε και με εκνεύριζε

Ανατριχιαστικά είναι τα όσα ανέφερε στην κατάθεσή του ο 34χρονος που σκότωσε τον επτάχρονο στο διαμέρισμα στην Κυψέλη, καθώς ο 34χρονος είπε στους αστυνομικούς ότι ο μικρός Ανδρέας τραγουδούσε και αυτό ήταν κάτι που τον εκνεύρισε.

Περιγράφοντας το πώς ξεκίνησε η τιμωρία του παιδιού από τον ίδιο, σύμφωνα με το  enikos.gr, είπε: «Στο σπίτι ήμασταν οι τρεις μας, εγώ, η Χριστίνα και ο Ανδρέας. Καθόμουν σε μια καρέκλα χωρίς να κάνω τίποτα και η Χριστίνα έπαιζε στον υπολογιστή, όπως συνήθιζε να κάνει. Ξαφνικά ο Ανδρέας άρχισε να φωνάζει και να λέει πως δεν μας αγαπάει. Επειδή ήθελα να είναι καλός άνθρωπος και να του μάθω να είναι σωστός προσπάθησα να του πω, πως αυτά που λέει είναι άσχημα λόγια… Αυτός συνέχισε και με κορόιδευε.

»Του μιλούσα και του έλεγα να σταματήσει να με κοροϊδεύει. Αυτός όμως έκλεισε τα αυτιά του με τα χέρια και άρχισε να τραγουδάει δυνατά θέλοντας να καλύψει με την ένταση της φωνής του, τη δική μου και να μου δείξει ότι δεν με ακούει. Ελεγε συνεχώς “λα, λα, λα”. Αυτό το έκανε πάντα ότι τον τιμωρούσαν και ήξερε ότι με εκνευρίζει. Δεν σταματούσε. Για να του δείξω πως δεν έπρεπε να συμπεριφέρεται έτσι, του έκλεισα το στόμα με μονωτική ταινία που χρησιμοποιώ στη δουλειά μου και γι’ αυτό την είχα στα εργαλεία μου. Του εξήγησα ότι όταν ηρεμήσει θα του τη βγάλω. Αμέσως μετά πήγα στον δεύτερο υπολογιστή που είχαμε για να εκτυπώσω μια εργασία της αδελφής του και είδα ότι ο Ανδρέας κάθισε στο πάτωμα».

Ο 34χρονος με απίστευτο κυνισμό αποκάλυψε στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών, ότι αυτή ήταν μια συνηθισμένη «τιμωρία», καθώς είχε φιμώσει κι άλλες φορές το αγοράκι με μονωτική ταινία. «Δεν θεώρησα ότι κάτι έπαθε γιατί του είχα βάλει κι άλλες φορές ταινία στο στόμα κι έτσι συνέχισα να μην δίνω σημασία. Λίγο αργότερα που συνειδητοποίησα ότι είχε ώρα να κουνηθεί, γύρισα για να δω αν είναι καλά. Τότε κατάλαβα ότι δεν αναπνέει και έτρεξα να του βγάλω την ταινία. Τον πίεζα στο στήθος  για να μπορέσω να τον επαναφέρω αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερα. Έκανα ό,τι μπορούσα».

Στο τέλος της ομολογίας του, ο 34χρονος Πολωνός ανέφερε: «Δεν είμαι κακός άνθρωπος όπως θα σκεφτούν όλοι. Θα έδινα τα πάντα για να αλλάξω όσα έγιναν. Ακόμη και τη ζωή μου».

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Ελλάδα