ΕπικαιρότηταΠολιτική

Ομόφωνη απόφαση της ΠΓ: Στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ κανονικά ο Πολάκης

Να παραμείνει ο Παύλος Πολάκης στις εκλογικές λίστες του ΣΥΡΙΖΑΠΣ αποφάσισε ομόφωνα η Πολιτική Γραμματεία του κόμματος, στη σημερινή συνεδρίαση που μόλις ολοκληρώθηκε.

H ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει ότι ο Παύλος Πολάκης έδωσε εξηγήσεις για τις πρόσφατες αναρτήσεις του με την επιστολή του και αναγνωρίζει λάθη και αστοχίες…

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Στη σημερινή της συνεδρίαση, η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αποφάσισε ομόφωνα να μην υπάρξει καμία αλλαγή στις αποφάσεις που έλαβε στη προηγούμενη συνεδρίασή της και έχουν ήδη δημοσιοποιηθεί, αναφορικά με την εισήγηση προς την Κεντρική Επιτροπή για τα ψηφοδέλτια του κόμματος.

Το όργανο έλαβε υπόψη του την επιστολή που κοινοποίησε ο Παύλος Πολάκης, στην οποία δίνει εξηγήσεις για τις πρόσφατες αναρτήσεις του, αναγνωρίζει λάθη και αστοχίες και επαναβεβαιώνει τον απόλυτο σεβασμό του στις συλλογικές αποφάσεις του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Πυξίδα όλων των στελεχών και υποψηφίων βουλευτών του κόμματος οφείλει να είναι ο σεβασμός στη συλλογική λειτουργία και στις συλλογικά επεξεργασμένες θέσεις.

Η δημόσια στάση, οι παρεμβάσεις και δηλώσεις, συμπεριλαμβανομένων των αναρτήσεων στα κοινωνικά δίκτυα, οφείλουν να υπηρετούν τον κοινό στόχο για τη νίκη στις εκλογές και τη πολιτική αλλαγή που έχει ανάγκη ο τόπος».

Η ανάρτηση Πολάκη

«Σιγά μην τους κάναμε το χατίρι», έγραψε ο ίδιος, λίγο μετά την ανακοίνωση της απόφασης, αναρτώντας και μια φωτογραφία του με τον Αλέξη Τσίπρα.

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Επικαιρότητα