ΕλλάδαΕπικαιρότητα

Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός: «Θα παραμείνει κλειστό το ΣΕΦ»

Την ώρα που οι αρχές δεν έχουν ακόμη καταλήξει στο τυπικό μέρος των εξελίξεων για τον αγώνα Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός της Basket League όπου οι «ερυθρόλευκοι» δεν θα αγωνιστούν, η διοίκηση του ΣΕΦ ενημέρωσε ότι δεν σκοπεύει να ανοίξει καν το γήπεδο.

Ο Ολυμπιακός αποφάσισε να μην αγωνιστεί στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό μετά τον ορισμό Ελλήνων διαιτητών στο ματς, αλλά ο… χαμός που έχει ξεκινήσει, ακόμη δεν έχει ολοκληρωθεί.

Κι αυτό, γιατί οι αρμόδιες αρχές δεν έχουν αποφασίσει αν θα αναβάλλουν τον αγώνα ή αν θα πρέπει να βρεθούν οι «πράσινοι» στο ΣΕΦ και μετά να τους κατακυρωθεί το ματς στα χαρτιά.

Σε κάθε περίπτωση, η διοίκηση του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, ενημέρωσε επίσημα ότι δεν πρόκειται να ανοίξει το γήπεδο, καθώς μετά την απόφαση των Πειραιωτών, δεν δεν πληρούνται οι προϋποθέσεις της μεταξύ τους σύμβασης.

Η ανακοίνωση του ΣΕΦ

«Μετά την επίσημη ενημέρωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός προς τη διοίκηση του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, ότι δεν θα διαθέσει το απαραίτητο προσωπικό ασφαλείας, το βοηθητικό προσωπικό, τον αγωνιστικό και λοιπούς βοηθητικούς χώρους για τον αγώνα Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός (για την 19η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Α1 ανδρών ΕΣΑΚΕ, στις 17/03/2019 και ώρα 17:00), ενημερώνουμε ότι δεν πληρούνται οι κατά τη σύμβαση προϋποθέσεις, μεταξύ ΣΕΦ και ΚΑΕ Ολυμπιακός για τη διεξαγωγή αγώνα.

Κατόπιν αυτού. το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΕΦ ενημερώνει ότι λόγω μη πλήρωσης των συμβατικών προϋποθέσεων για την τέλεση αγώνα, το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας την 17η Μαρτίου 2019 τόσο για τον ανωτέρω αγώνα, όσο και για οποιαδήποτε άλλη προγραμματισμένη δραστηριότητα, θα παραμείνει κλειστό».

 

 

Close