Περιφέρεια ΑττικήςΠεριφέρειες

Οι νέοι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι με τον Γιώργο Πατούλη

«Με ενότητα και δύναμη διαμορφώνουμε μία ισχυρή ομάδα ανθρώπων που έχει προσφέρει στο κοινωνικό σύνολο”, ανέφερε ο Γιώργος Πατούλης μιλώντας στην παρουσίαση των νέων υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων του συνδυασμού του “Νέα Αρχή για την Αττική“.

“Ολοι δίνουμε τη μάχη για να επιτευχθεί η μεγάλη ανατροπή στην Αττική και στις ζωές μας”, σημείωσε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής και επεσήμανε τα εξής:

“Η Αττική μπορεί και πρέπει να πάρει τη θέση που της αξίζει σε εθνικό και διεθνές επίπεδο, δεν αξίζει στην Αττική να χάσει το τραίνο της ανάπτυξης, την ίδια ώρα που οι άλλες περιφέρειες της Ευρώπης έχουν διευρύνει τις αναπτυξιακές τους προοπτικές. Αναλαμβάνουμε την ευθύνη και γυρίζουμε σελίδα. Δημιουργούμε τις προϋποθέσεις για την ανάπτυξη με σωστές στρατηγικές. Οι υποψήφιοι μας θα είναι οι πρεσβευτές μας σε όλη την Αττική. Ολοι μαζί δίνουμε μια υπόσχεση: Θα γίνουμε ποτάμι ελπίδας για όλους τους πολίτες. Συνθέτουμε και ενώνουμε για να μπορέσουμε να δημιουργήσουμε τη Μητροπολιτική  Περιφέρεια Αττικής, που θα αλλάξει τη ζωή των κατοίκων».

Στη σχετική επισήμανση προχώρησε ο κ. Πατούλης, παρουσιάζοντας τους νέους υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους με το συνδυασμό του «Νέα Αρχή για την Αττική», σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα.

Είναι χαρακτηριστική η επισήμανσή του ότι οι άνθρωποι που συστρατεύονται σε αυτήν την προσπάθεια είναι ενεργοί πολίτες, με εμπειρία σε διάφορους επαγγελματικούς τομείς και με διάθεση ανιδιοτελούς προσφοράς.

«Η ομάδα μας απαρτίζεται από επιστήμονες, ακτιβιστές, ανθρώπους της τέχνης και εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου. Στέλνουμε ένα ισχυρό μήνυμα: Είμαστε αποφασισμένοι να κάνουμε την Αττική ένα Μητροπολιτικό Κέντρο Εκπαίδευσης, μήτρα πολιτισμού, αθλητισμού και ευεξίας, αλλά και κοινωνικής ευαισθητοποίησης σε ζητήματα που απασχολούν τους πολίτες.

Ο δρόμος της ευθύνης, της συναίνεσης, της συνεργασίας και της συνεννόησης, ήταν αυτός που ακολούθησα όλα αυτά τα χρόνια. Αυτό θα πράξω και στην Περιφέρεια Αττικής.

Εργαζόμαστε καθημερινά προκειμένου η ομάδας μας να είναι έτοιμη από την 1η Σεπτεμβρίου 2019 να διοικήσει, με ένα ρεαλιστικό επιχειρησιακό  πρόγραμμα. Με εφόδια την εμπειρία μας και τη γνώση των προβλημάτων καταρτίζουμε το στρατηγικό σχέδιο που θα συμβάλει στην αντιμετώπιση  των προβλημάτων που απασχολούν τους  πολίτες όλων των Δήμων της Αττικής».

Στη συνέχεια ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής υπογράμμισε ότι θα έχει στενή συνεργασία με τους 66 δήμους με τους οποίους θα  δημιουργήσει ένα συντονιστικό όργανο που θα συνεδριάζει τακτικά προκειμένου να βρίσκει λύσεις στα προβλήματα  της Αττικής.

«Εμείς μιλάμε με πράξεις και όχι με λόγια του αέρα. Θα εργαστούμε σκληρά για να επιτευχθεί  η ασφάλεια σε όλες τις γειτονιές, για να δώσουμε ευκαιρίες και προοπτικές στους νέους μας, για να αποκτήσουν καλύτερη πρόσβαση οι άνθρωποι με κινητικά προβλήματα και για να προστατέψουμε τα ανυπεράσπιστα  ζώα όπως συμβαίνει σε όλες τις προηγμένες ευρωπαϊκές χώρες».

«Πιστεύω ότι στις 26 Μαΐου θα είμαστε νικητές έτοιμοι να δώσουμε ρεαλιστικές λύσεις. Σήμερα είναι μια ημέρα ελπίδας. Κοιτάμε κατάματα το μέλλον και κάνουμε μια Νέα Αρχή για την Αττική» τόνισε ο κ. Πατούλης κλείνοντας την ομιλία του.

 

Η λίστα με τα ονόματα των νέων υποψηφίων Περιφερειακών Συμβούλων

 

Υποψήφιοι Νοτίου Τομέα Αθηνών

Αλεξάνδρα Γεράγγελου, Οικονομολόγος  – Φοροτεχνικός

Ηλίας Γρηγορίου, Οικονομολόγος  – Σύμβουλος Επιχειρήσεων

Στυλιανός Μαμαλάκης, Μαθηματικός Msc – Συγγραφέας

 

Υποψήφιος Νήσων

Μιχαήλ Κουλιζάκος, Γ.Γ. Ενωσης Καταναλωτών Ελλάδας και τ. Αντινομάρχης – Επιχειρηματίας

 

Υποψήφια  Πειραιώς

Μπαρμπαγιάννη Αδαμοπούλου Ευγενία, Δικηγόρος

 

 

Υποψήφιοι Νέας Αρχής

 

 

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Περιφέρεια Αττικής