ΕπικαιρότηταΠολιτική

Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος: Το ΠΑΣΟΚ δεν γίνεται “σωσίβιο”, οι Καμμένοι τελείωσαν

Φρένο σε σενάρια συνεργασίας του ΠΑΣΟΚΚΙΝΑΛ με τον ΣΥΡΙΖΑ θέλησε να βάλει ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, σχολιάζοντας με καυστικό τρόπο, ότι το ΠΑΣΟΚ δεν πρόκειται να αναλάβει ρόλο Πάνου Καμμένου και να γίνει «σωσίβιο» της Κουμουνδούρου.

Επί του πορίσματος της Εξεταστικής Επιτροπής στη Βουλή, γνωρίζοντας ότι οι κινήσεις της παράταξής του είναι στο μικροσκόπιο και δέχεται πυρά για σύμπλευση με τον ΣΥΡΙΖΑ ο ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ ανέφερε τα εξής:

«Ο κ. Ραγκούσης μάς κάνει επίθεση φιλίας. Ας υποθέσουμε ότι είναι πραγματική. Ο κ. Πολάκης, κορυφαίο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ και του οποίου οι απόψεις είναι πλειοψηφικές μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ, λέει για τον κ. Ανδρουλάκη και το ΠΑΣΟΚ στις 12/12/2021 ότι ”δεν ανασταίνονται οι νεκροί”. Ο κ. Ραγκούσης σήμερα όχι μόνο είδε τους νεκρούς να ανασταίνονται, αλλά μας ζήτησε από αυτούς που αναστήθηκαν να συμμαχήσουμε. Αναρωτιέμαι: Αντί να κατανοήσουν το φαινόμενο της πολιτικής ανάστασης, εάν ισχύει, μας ζητούν να γίνουμε σωσίβιό τους; Τους απαντάμε ότι οι Καμμένοι τελείωσαν. Η σοσιαλδημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ έρχεται».

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Επικαιρότητα