ΔήμοιΔήμος Γαλατσίου

Ο υποψήφιος δήμαρχος Γαλατσίου Κώστας Ζώμπος στη «Στέγη του Εφήβου»

Ο υποψήφιος δήμαρχος Κώστας Ζώμπος και ο συνδυασμός «Γαλάτσι. Ζούμε εδώ» συναντήθηκαν με τον πολιτιστικό σύλλογο Άνω Γαλατσίου στην πιο φρέσκια και μοντέρνα αίθουσα, στη «Στέγη του Εφήβου».

Στην συνάντηση τα μέλη του συλλόγου περιέγραψαν την δράση τους και την προσπάθεια που κάνουν να δώσουν στην νέα γενιά έναν τρόπο διαφυγής και κοινωνικοποίησης.

Σκοπός τους είναι να προσελκύσουν όσο το δυνατόν περισσότερους εφήβους οι οποίοι στην ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα θα μπορούν να διασκεδάσουν και να κοινωνικοποιηθούν.

Κατά τη συζήτηση παρουσίασαν ορισμένες από τις προτάσεις τους που θα κάνουν το Γαλάτσι μία καλύτερη πόλη για να ζεις.

Ο σύλλογος κατέθεσε μία σειρά από αιτήματα και προέτρεψαν τον υποψήφιο δήμαρχο Κώστα Ζώμπο να συνεχίσει το θετικό του έργο όταν αναλάβει την διοίκηση του Δήμου και να λειτουργήσει Βρεφονηπιακός Σταθμός στο Άνω Γαλάτσι.

Παράλληλα, οι κάτοικοι ζήτησαν να ανακατασκευαστεί το γήπεδο μπάσκετ την οδό Βαρδουσίων και εξέφρασαν την ανάγκη για καλύτερο φωτισμό σε σε όλες τις οδούς της περιοχής των Καραγιαννέικων.

Ο Κώστας Ζώμπος και οι δημοτικοί σύμβουλοι που έδωσαν το «παρών» στην συνάντηση, κατέγραψαν τις ανάγκες και ευχαρίστησαν τα μέλη του συλλόγου για την ζεστή συζήτηση, τονίζοντας πως η νεολαία είναι και θα παραμείνει προτεραιότητα του συνδυασμού.

Παρόντες στη συζήτηση από των σύλλογο του Άνω Γαλατσίου ήταν ο πρόεδρος Πάσχος Γιώργος, η γραμματέας Ντίνα Στρατικοπούλου, ο ταμίας Σπύρος Κίτσος, ο υπεύθυνος social media Γιώργος Νικολάου και ο υπεύθυνος τρίτης ηλικίας Χρήστος Παπαδημητρίου.

Από το συνδυασμό «Γαλάτσι. Ζούμε εδώ», στη συνάντηση παρεβρέθησαν οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι Αγγελέτου Νάντια και Γιάννης Αργυρόπουλος.

 

 

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Δήμοι