ΔήμοιΔήμος Αθηναίων

Ο Τσίπρας κατεβάζει μπασκετμπολίστα υποψήφιο για τον Δήμο Αθηναίων

Μια ανάσα από το τελικό «ναι» στον Αλέξη Τσίπρα για να είναι ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων για τον ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται ο διεθνής μπασκετμπολίστας του Παναθηναϊκού Νίκος Παππάς.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ πρότεινε εδώ και περίπου ένα μήνα στον παίκτη του Παναθηναϊκού να κρεμάσει τα παπούτσια του και να τεθεί αντιμέτωπος στον πολιτικό στίβο με τον Κώστα Μπακογιάννη.

Ο Νίκος Παππάς που έχει έντονη κοινωνική δράση, ζήτησε λίγο χρόνο για να απαντήσει στον Αλέξη Τσίπρα όμως όλα δείχνουν πως ο κύβος ερρίφθη και θα είναι ο διάδοχος του Νάσου Ηλιόπουλου που μετακομίζει στην Α’ Αθήνας.

Ο καλαθοσφαιριστής του Παναθηναϊκού μόλις πρόσφατα είχε δωρίσει τις αποδοχές του στις καθαρίστριες του ΟΑΚΑ ζητώντας τους συγγνώμη που τόσα χρόνια τις αγνοούσε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Νίκος Παππάς ζήτησε από τον Αλέξη Τσίπρα να ανακοινώσει ο ίδιος την υποψηφιότητα του και μετά να δηλώσει ο ΣΥΡΙΖΑ τη στήριξη του.

Η υποψηφιότητα του θεωρούν στην Κουμουνδούρου πως απευθύνεται σε ευρύτερα κοινωνικά στρώματα και θα μπορέσει να ενώσει δυνάμεις και να διεκδικήσει τον δημαρχιακό θώκο από τον Κώστα Μπακογιάννη.

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Δήμοι