ΕπικαιρότηταΠολιτική

Ο… θρυλικός Πρετεντέρης ξαναχτύπησε: «Να ξέρουμε τουλάχιστον τα ελληνικά μας» – Ο μορφασμός της Ράνιας Τζίμα (VIDEO)

Η επόμενη μέρα του ΣΥΡΙΖΑ και οι κινήσεις που θα γίνουν από εδώ και στο εξής, πρωταγωνίστησαν στις συζητήσεις στο δελτίο ειδήσεων του Mega.

Ο δημοσιογράφος Σωτήρης Μπολάκης από την αίθουσα σύνταξης αναφέρθηκε στα σχέδια του ΣΥΡΙΖΑ και τις αποφάσεις που θα πάρει εν καιρώ, αλλά ο (θρυλικός πλέον και με προ πολλού ξεπερασμένα τα όρια της γραφικότητας) Γιάννης Πρετεντέρης, έδειξε για… χιλιοστή φορά την ενόχλησή του.

Ο Γιάννης Πρετεντέρης χαρακτηριστικά εξέφρασε την διαφωνία του με τα όσα ανέφερε ο Σωτήρης Μπολάκης από την αίθουσα σύνταξης για το πόσο άμεσες θα είναι τελικά οι αλλαγές.

«Εγώ δεν καταλαβαίνω τι πάει να πει ότι θα πάρουμε αποφάσεις τον Σεπτέμβριο. Αμεσες αποφάσεις από τον Μάιο τον Σεπτέμβριο, πρώτη φορά ακούω… Τι αποφάσεις θα πάρουν; Ας μην αλλάξουν τίποτα, αλλά άμεσες αποφάσεις στον Σεπτέμβριο δεν υπάρχουν», είπε αρχικά ο Γιάννης Πρετεντέρης.

Σε εκείνο το σημείο παρενέβη η Ράνια Τζίμα, η οποία διευκρίνισε: «Ο Σωτήρης λέει ότι η πρώτη συζήτηση είναι για το τι θα πούνε στους πολίτες εν όψει των εκλογών. Τι είναι ο ΣΥΡΙΖΑ, τι θέλει να κάνει, που θέλει να πάει τη χώρα…».

«Αυτό δεν λέγεται αποφάσεις. Αποφάσεις είναι αποφασίζω. Αυτό είναι συζήτηση», απάντησε ο δημοσιογράφος.

«Ναι, αλλά δεν θέλει αυτό απόφαση μετά; Οτι δεν θα πούμε αυτό και θα πούμε κάτι άλλο; Λέμε τι είναι αυτό που λέει ο Σωτήρης στο ρεπορτάζ», πρόσθεσε η Ράνια Τζίμα.

«Αυτό θα το λύσουν μεταξύ τους. Δεν μας αφορά τι θα πούνε. Πάντως αυτό που είναι απόφαση σήμερα, δεν είναι άμεσο τον Σεπτέμβρη. Είναι για τον Σεπτέμβρη. Να ξέρουμε τουλάχιστον τα ελληνικά μας», είπε ο Γιάννης Πρετεντέρης.

Η συζήτηση έκλεισε με τη Ράνια Τζίμα να κάνει έναν μορφασμό για όσα άκουγε, κουνώντας πάνω κάτω το κεφάλι της.

Απολαύστε υπεύθυνα

\

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Επικαιρότητα