ΕλλάδαΕπικαιρότητα

(VIDEO) Ο πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Τήνου χαρακτήρισε «καταραμένα από τον Θεό» τα ΑμΕΑ

Διαγράφηκε από την παράταξη της δημοτικής Αρχής Τήνου ο πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου, Γιώργος Σανταμούρης.

Αφορμή, οι δηλώσεις που έκανε σε διαδικτυακή συνεδρίαση, σε βάρος των ΑμΕΑ.

Την είδηση για την απομάκρυνση του Γιώργου Σανταμούρη έκανε γνωστή ο δήμαρχος Τήνου Γιάννης Σιώτος, νωρίτερα το Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2021.

Οπως αναφέρει το Cyclades24.gr, οι δηλώσεις κατά των ΑμΕΑ από τον πρόεδρο του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου, προκάλεσαν σάλο στην κοινωνία του νησιού.

Ολα ξεκίνησαν όταν ο Γιώργος Σανταμούρης, έχοντας σαφή πρόθεση υποτίμησης, αποκάλεσε τον δήμαρχο της Ανδρου «ΑμΕΑ».

Στη συνέχεια, προκειμένου να στηρίξει αυτό που είπε, επιχειρηματολόγησε με τον πλέον άθλιο τρόπο και μάλιστα επικαλούμενος τον Θεό!

Είναι χαρακτηριστική η αναφορά του «τα ΑμΕΑ είναι σφάλμα της φύσης αν δεν πιστεύεις στα Θεία, και καταραμένα από τον Θεό, αν πιστεύεις».

Επίσης, ανέφερε ότι «τη λέξη ΑμΕΑ δεν την επινόησα εγώ, αυτή υπάρχει. Αυτοί οι άνθρωποι, για όσους πιστεύουν στο Θεό, τους έχει καταραστεί ο Θεός. Για όσους δεν πιστεύουν, η φύση έχει κάνει τα σφάλματά της, δεν φταίω εγώ».

«Μετά τις πρόσφατες δηλώσεις που είναι εκτός πλαισίου των αρχών και των αξιών της Δύναμης Δημιουργίας, του δημοτικού συμβούλου Γιώργου Σανταμούρη για τα ΑμΕΑ, αποφασίστηκε ομόφωνα, η διαγραφή του από τη δημοτική μας παράταξη», ανακοίνωσε ο δήμαρχος Τήνου Γιάννης Σιώτος.

 

Οι επίμαχες αναφορές Σανταμούρη

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Ελλάδα