ΕπικαιρότηταΠολιτική

Ο Πολάκης απαντά στον ΣΥΡΙΖΑ: Με πηγές δεν ανοίγω διάλογο, θα τα πούμε στην Κεντρική Επιτροπή

Με νέα ανάρτηση του στα social media, ο Παύλος Πολάκης απαντά στις πηγές του ΣΥΡΙΖΑ που τον… άδειασαν για δεύτερη φορά, δείχνοντάς του την έξοδο.

Ο Παύλος Πολάκης αναφέρει χαρακτηριστικά: «Θα τα πούμε ΟΛΑ στην πολιτική γραμματεια και στην Κεντρική Επιτροπή. Με «πηγές» δεν θα ανοίξω διάλογο… Προφανώς υπάρχουν και διαδικασίες και όργανα στα οποία και συμμετείχα και εκλέχθηκα και μάλιστα με υψηλότατα ποσοστά. Εκεί θα μιλήσουμε και θα διευκρινίσουμε ποιος έχει δίκιο!».

Νωρίτερα, ο Παύλος Πολάκης έκανε σαφή υπαινιγμό στο σήμερα ενθυμούμενος, όπως έγραψε, την περίοδο 2010 – 2014. Ειδικότερα, η αναφορά που έκανε από τα Σφακιά σε «απεριόριστους ορίζοντες, καθαρό αέρα και λεβέντες ανθρώπους», δημιούργησε ερωτήματα για το τι μπορεί να υπαινίσσεται ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ.

«Βόλτα στα Σφακιά σήμερα, στην Ανώπολη με τη Δώρα. Σε τόπους με απεριόριστους ορίζοντες, καθαρό αέρα και λεβέντες ανθρώπους (χωριό της μάνας μου). Θυμήθηκα πολλά ανεβαίνοντας απ’ αυτά που έγιναν εδώ το 2010 -2014».

ΣΥΡΙΖΑ για Πολάκη: «Έχει αποφασίσει να θέσει εαυτόν εκτός εκλογικής μάχης»

Νωρίτερα ο ΣΥΡΙΖΑ αποδοκίμασε τον Παύλο Πολάκη και την προσωπική του τοποθέτηση για το τι πρέπει να κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ ώστε «την άλλη φορά να είναι αλλιώς», και προειδοποιεί ότι «όποιος πιστεύει ότι μπορεί να χαράζει την δική του πολιτική έχει προφανώς συνειδητά αποφασίσει να θέσει εαυτόν εκτός εκλογικής μάχης».

Σύμφωνα με πληροφορίες η Κουμουνδούρου, απαντώντας στην ανάρτηση του Παύλου Πολάκη σημειώνει ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ έχει πρόγραμμα και πολιτική που έχουν εγκριθεί από το συνέδριό του. Έχει επίσης αρχές λειτουργίας που χαρακτηρίζονται από δημοκρατία, συλλογικότητα και προβλέπουν την υπεράσπιση και όχι την υπονόμευση της πολιτικής του από τα μέλη του και πολύ περισσότερο τα στελέχη της ηγεσίας».

Ακολούθως σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, ξεκαθαρίζει: «Όποιος πιστεύει ότι μπορεί να χαράζει δική του πολιτική, να διαμορφώνει ψηφοδέλτια και να επιβάλλει την ιδιωτική ατζέντα που ο ίδιος προκρίνει, με συνεχείς δημοσιεύσεις και αγνοώντας τις αρχές και την πολιτική του κόμματος, έχει προφανώς συνειδητά αποφασίσει να θέσει εαυτόν εκτός εκλογικής μάχης».

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Επικαιρότητα