ΔήμοιΔήμος ΑλίμουΠΟΕ-ΟΤΑΥπουργείο ΕσωτερικώνΦορείς-Οργανισμοί

Ο Π. Σκουρλέτης με τον δήμαρχο Αλίμου και την ΠΟΕ-ΟΤΑ

Ο υπουργός Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης, συναντήθηκε την Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 2018 με τον δήμαρχο Αλίμου Ανδρέα Κονδύλη και την Εκτελεστική Επιτροπή της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης (ΠΟΕΟΤΑ) με επικεφαλής τον πρόεδρό της, Νίκο Τράκα.

Βασικό θέμα της συνάντησης ήταν η αδυναμία περαιτέρω εξέλιξης της διαδικασίας έγκρισης της τροποποίησης του Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας του Δήμου Αλίμου, με αποτέλεσμα ο τελευταίος, να μην υποβάλει έγκαιρα το αίτημα, ώστε να συμπεριληφθεί στην προκήρυξη διαγωνισμού του ΑΣΕΠ, για την πρόσληψη τακτικού προσωπικού στον ανταποδοτικό τομέα της καθαριότητας.

Ο κ. Κονδύλης δεσμεύτηκε ότι θα προβεί άμεσα σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες, σε συνεργασία με τις αρμόδιες υπηρεσίες του υπουργείου Εσωτερικών και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής, προκειμένου να αντιμετωπιστεί άμεσα το πρόβλημα που προέκυψε και ακολούθως οι ανάγκες του σε προσωπικό καθαριότητας να συμπεριληφθούν στην νέα προκήρυξη διαγωνισμού του ΑΣΕΠ, με την οποία θα αντιμετωπιστούν παρόμοια ζητήματα εκπρόθεσμων αιτημάτων των Δήμων.

Ο κ. Σκουρλέτης επεσήμανε ότι το υπουργείο Εσωτερικών θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια,προκειμένου να διασφαλίσει ότι τελικώς όλες οι ανάγκες των Δήμων σε προσωπικό ανταποδοτικών υπηρεσιών, θα καλυφθούν πλήρως στη βάση των αιτημάτων τους.

 

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Δήμοι