ΕλλάδαΕπικαιρότητα

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος έδωσε Πανελλαδικές και έγραψε για τη βία κατά των γυναικών – «Έξαλλο» το Twitter

Ο δολοφόνος της συζύγου του, Καρολάιν Κράουτς, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, έδωσε το πρωί της Παρασκευής (2/6) κανονικά Πανελλαδικές εξετάσεις -με στόχο να περάσει στη Νομική- αφού έγινε εκτάκτως η μεταγωγή από τον Κορυδαλλό στις φυλακές Μαλανδρίνου, όπου είναι το εξεταστικό κέντρο.

Συγκεκριμένα, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος ο άνθρωπος που ομολόγησε τη δολοφονία της 20χρονης συζύγου του και μητέρας του παιδιού του, εξετάστηκε στο μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας και Λογοτεχνίας, με θέμα τη βία κατά των γυναικών.

Την Πέμπτη, είχε ανακοινωθεί ότι δεν θα μπορέσει να δώσει εξετάσεις ακθώς είναι σε εξέλιξη η δίκη του στην Αθήνα. Ο πιλότος είχε ζητήσει να μην διεξαχθεί η δίκη σε ημερομηνίες που εξετάζονται οι υποψήφιοι για τις Πανελλήνιες αλλά το αίτημα του απορρίφθηκε. Το βράδυ όμως αποφασίστηκε η έκτακτη μεταγωγή του στις φυλακές Μαλανδρίνου.

«Έξαλλο» το Twitter

Το Twitter σχολίασε την απόφαση του Αναγνωστόπουλου να δώσει εξετάσεις, αλλά και το γεγονός πως θα έπρεπε να αναπτύξει τις σκέψεις του σχετικά με το συγκεκριμένο θέμα.

«Αν δεν παρέδωσε λευκή κόλλα από ντροπή, πρέπει να πρόκειται για κάτι άλλο, σίγουρα όχι άνθρωπος», «θα ήθελα να ήξερα τι γραπτό παρέδωσες» ανέφεραν μερικά από τα tweets.

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Ελλάδα