ΔήμοιΔήμος Πετρούπολης

Ο Μιχάλης Τζουγανάκης στο θέατρο Πέτρας

Ο Σύλλογος Κρητών Πετρούπολης «Η Μεγαλόνησος» σε συνεργασία με τον Δήμο Πετρούπολης διοργανώνει μεγάλη συναυλία την Δευτέρα 26 Ιουνίου 2017 και ώρα 21:30 με τον Μιχάλη Τζουγανάκη, στα πλαίσια του Διεθνούς Φεστιβάλ Πέτρας.

Ο τραγουδιστής και μουσικός Μιχάλης Τζουγανάκης θα σας ταξιδέψει μέσα από όλη τη μουσική Οδύσσεια όλων αυτών των χρόνων, σε στιγμές που άλλοτε σας δίνουν την αίσθηση, πότε της τρυφερότητας και της γαλήνης στη ψυχή και πότε του έντονου πάθους, της φλόγας και της δύναμης που κρύβετε μέσα σας.

Προκαλώντας τον διονυσιασμό που από μια απλή κίνηση του σώματος μπορεί να καταλήξει σε χορό που μας οδηγεί στις ρίζες μας.

Θα ερμηνεύσει τραγούδια από τη δισκογραφική του πορεία, η οποία ξεκινάει από τα 15 του χρόνια έως και σήμερα.

Αλλά και μουσικές που άγγιξαν ανεξίτηλα τη ψυχή του, καθώς στο ξεκίνημά του συνεργάστηκε για μεγάλα διαστήματα με τον Λεωνίδα Κλάδο, τον Κώστα Μουντάκη, τον Νίκο Μανιά και τον συνθέτη Νίκο Μαμαγκάκη.

Στη συνέχεια ακολούθησαν συνεργασίες με τη Γλυκερία, τη Πίτσα Παπαδοπούλου, το Γιώργο Νταλάρα, τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου, τους Πυξ Λαξ.

Έτσι, εμπνευσμένο το ρεπερτόριο του από την ευρύτερη ελληνική μουσική σκηνή, θα συμπεριλάβει στο πρόγραμμά του τραγούδια αγαπημένων συνθετών και τραγουδοποιών.

Πάντα με τη σφραγίδα της ιδιαιτερότητας και της ιδιοτυπίας του καλλιτεχνικού του χαρακτήρα.

Μαζί του εμφανίζεται ο Αλέξανδρος Τζουγανάκης που θα παρουσιάσει μέρος των τραγουδιών του και θα έχετε την ευκαιρία να τους απολαύσετε και μαζί.

 

 

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Δήμοι