Περιφέρεια ΘεσσαλίαςΠεριφέρειες

Ο Κώστας Αγοραστός για τον θάνατο του Χρήστου Λιάπη

Την βαθύτατη θλίψη του για τον θάνατο του Χρήστου Λιάπη, εξέφρασε με γραπτή του δήλωση ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός.

Ο Χρήστος Λιάπης, με καταγωγή από την Κρανιά Ελασσόνας έδωσε «μάχη» με σοβαρή ασθένεια, αλλά δυστυχώς νικήθηκε και έφυγε σήμερα από τη ζωή.

Ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας, αποχαιρετά τον πρώην πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου Λάρισας και πρώην Διευθυντή της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας, λέγοντας τα εξής:

“Εκφράζω την βαθύτατη θλίψη μου για την απώλεια  ενός καλού φίλου, του πρώτου προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου Θεσσαλίας Χρήστου Λιάπη, με τον οποίο συνεργαστήκαμε στενά, από την πρώτη ημέρα της θητείας στην Αιρετή Περιφέρεια.   

Ο  Χρήστος Λιάπης υπήρξε ένας από τους σκαπανείς της τοπικής αυτοδιοίκησης δευτέρου βαθμού, ένας συνεπής, άοκνος και αποτελεσματικός δημόσιος λειτουργός, που ανέλαβε ένα πολύ δύσκολο έργο τα πρώτα χρόνια της αιρετής Περιφέρειας, επιτελώντας το καθήκον του στο ακέραιο, με μεγάλη επιτυχία. 

Μας συνέδεε στενή φιλία και εκτίμηση και θα τον θυμάμαι πάντα με αγάπη.

Αφήνει πίσω του διακριτό αποτύπωμα ήθους, αξιοπρέπειας, εργατικότητας, μαχητικότητας, ευθύνης και αποτελεσματικότητας.

Ηταν ένας εξαίρετος άνθρωπος, που ασχολήθηκε με τα κοινά, παρακινούμενος από ειλικρινή αγάπη για τον συνάνθρωπο και ανιδιοτελή διάθεση προσφοράς.

Στην οικογένεια και στους οικείους του, εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια”.

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Περιφέρεια Θεσσαλίας