ΔήμοιΔήμος Αθηναίων

Ο Κ. Μπακογιάννης απέκλεισε υποψήφιο από τον συνδυασμό του

Απέκλεισε από το ψηφοδέλτιό του, τον υποψήφιο κοινοτικό σύμβουλο, που σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της Εφημερίδας των Συντακτών, εμπλέκεται σε οικονομικές ατασθαλίες στο φαρμακείο του Νοσοκομείου 401 ΓΣΝΑ, ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης, ευχαριστώντας την εφημερίδα για τη δημοσιογραφική έρευνα.

Σε ανακοίνωσή του, ο συνδυασμός «Αθήνα Ψηλά» ευχαριστεί την Εφημερίδα των Συντακτών και αναφέρει χαρακτηριστικά ότι «στις περιπτώσεις που η δημοσιογραφική έρευνα γίνεται σωστά, βοηθά στην αναζήτηση των ορθών επιλογών».

Στην ανακοίνωση τονίζεται ότι «ο συνδυασμός “Αθήνα Ψηλά” δεν δέχεται την παραμικρή σκιά σε θέματα ηθικής τάξης», επισημαίνοντας ότι «υπερβαίνοντας όσα προβλέπει ο νόμος», ζητήθηκε επιπλέον από όλους τους υποψηφίους δημοτικούς και κοινοτικούς συμβούλους υπεύθυνη δήλωση ότι δεν εκκρεμεί εναντίον τους καμία ποινική δίωξη.

Σύμφωνα πάντοτε με την ανακοίνωση, μετά από το δημοσίευμα ο συνδυασμός έκανε «σχετική επιπρόσθετη έρευνα» και «με έκπληξη διαπιστώσαμε ότι συγκεκριμένος υποψήφιος κοινοτικός σύμβουλος προσκόμισε ψευδή υπεύθυνη δήλωση. Εδώ, τέτοιες συμπεριφορές, δεν γίνονται ανεκτές. Δεν επιτρέπουμε σε κανέναν να δυσφημεί τους 228 ανθρώπους του συνδυασμού μας που μάχονται κάθε μέρα για τούτη την πόλη. Το τεκμήριο της αθωότητας τού ανήκει. Ας τον κρίνει η Δικαιοσύνη. Με τον συνδυασμό μας, υποψήφιος δεν θα είναι», καταλήγει η ανακοίνωση.

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Δήμοι