ΕλλάδαΕπικαιρότητα

Ο ιερέας με το βιτριόλι: Εμπνεύστηκα από την Eφη (VIDEO)

Για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατηγορείται ο ιερέας που επιτέθηκε με καυστικό υγρό στους επτά Μητροπολίτες του Συνοδικού Δικαστηρίου που συνεδρίαζε στην Μονή Πετράκη τον περασμένο Ιούνιο.

Μιλώντας στο Star, ο ιερέας αποκαλύπτει ότι εμπνεύστηκε την επίθεση, από το περιστατικό της επίθεσης με βιτριόλι της Εφης Κακαράντζουλα στην Ιωάννα Παλιοσπύρου.

«Ζητώ συγγνώμη και φιλώ το χέρι τους. Δεν ήθελα να προκαλέσω σε κανέναν κακό. Εχω μετανιώσει για την πράξη, δεν είχα πρόθεση να σκοτώσω ή να βλάψω κανέναν», δηλώνει ο ιερέας, τονίζοντας ότι αρχικά είχε πάρει το καυστικό υγρό για τον εαυτό του.

«Είναι πολύ εύκολο να βρεις βιτριόλι»

Οπως εξηγεί, είχε δει από το περιστατικό με την επίθεση με βιτριόλι στην Ιωάννα ότι αυτό το καυστικό υγρό μπορεί να με σκοτώσει και «αυτή ήταν η πρόθεσή μου».

Στην ερώτηση για το εάν είναι τόσο εύκολο να βρει κανείς βιτριόλι, απαντά πως είναι πολύ εύκολο: «Πατάς στο ίντερνετ “καυστικό υγρό”, σου βγάζει τις χημικές ομάδες και παίρνεις τηλέφωνο για να κάνεις παραγγελία. Σου έρχεται με κούριερ στο σπίτι. Εγώ Κυριακή πήρα την απόφαση, Δευτέρα το παρήγγειλα και την Παρασκευή το είχα», σημειώνει.

Περιγράφοντας τη στιγμή της επίθεσης στη μονή, λέει πως θόλωσε το μυαλό του: «Παίρνω το καυστικό υγρό, ρίχνω πρώτα επάνω μου και κάηκαν τα ράσα μου, τα χέρια μου και το σώμα μου. Είχα δύο μπουκάλια, το ένα έπεσε κάτω και το άλλο το εκτόξευσα στον αέρα, χωρίς να στοχεύω κάποιον».

Πηγή: reader.gr

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Ελλάδα