ΕλλάδαΕπικαιρότητα

Ξέσπασμα του Γρηγόρη Πετράκου: Τι μου ζητάτε, να κλείσω το μαγαζί που δουλεύω; Να μην επιβιώσω; (VIDEO)

Σε εξαιρετικά αυστηρούς απάντησε ο Γρηγόρης Πετράκος σε όσους κατέκριναν την κίνησή του να τραγουδήσει σε νυχτερινό κέντρο, όπου επιτρέπονται μόνον εμβολιασμένοι.

Ο τραγουδιστής, που όπου σταθεί και όπου βρεθεί βάλλει κατά των εμβολίων, κατηγορήθηκε ότι σε σχέση με όσα υποστήριζε έκανε “τούμπα”, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει η έκρηξή του.

Σημειώνεται ότι ο Γρηγόρης Πετράκος είχε εξαπολύσει επίθεση κατά του Πάνου Κιάμου, κατηγορώντας τον ότι διαχωρίζει τους πολίτες σε ανεμβολίαστους και εμβολιασμένους.

Με αφορμή αυτό το περιστατικό, πολλοί τον κατηγόρησαν ότι τώρα άλλαξε άρδην στάση, καθώς θα εμφανιστεί σε νυχτερινό μαγαζί για εμβολιασμένους

Αυτά τα σχόλια προκάλεσαν την οργισμένη απάντησή του μέσω video, όπου μεταξύ άλλων τόνισε ότι η απόφαση αυτή δεν είναι δική του, αλλά της κυβέρνησης:

«Μετά από λίγες μέρες βγήκε απόφαση που έλεγε ότι όλα τα μαγαζιά νυχτερινής διασκέδασης και εστίασης στον εσωτερικό τους χώρο, θα λειτουργούν μόνο για εμβολιασμένους και νοσήσαντες.

Αν θέλεις βάζεις λουκέτο στο μαγαζί σου στο οποίο δουλεύουν 50 οικογένειες και λες κάθομαι σπίτι μου και τρώω τα έτοιμα. Εμείς δεν έχουμε έτοιμα. Οσα λεφτά έχουμε χωράνε στις τσέπες μας και τα μετράμε για να περάσουν οι μέρες.

Δεν έχω λοιπόν επιλογή. Μην ρίχνετε πάνω μου αυτή την επιλογή. Ο Πετράκος λέει, θα τραγουδήσει μόνο για εμβολιασμένους. Αλήθεια; Μπορώ να κάνω εμετό πάνω στη μούρη σας με αυτό που είπατε. Αν είχα επιλογή δεν θα μπορούσατε να φανταστείτε που θα πέταγα αυτή την απόφαση.

Αλλά τι ζητάτε από μένα, να κλείσω το μαγαζί που δουλεύω; Να μην επιβιώσω; Να μην συντηρήσω την οικογένειά μου; Δεν καταλαβαίνω τι ακριβώς μου ζητάτε…», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Ελλάδα