ΔήμοιΔήμος Ηρακλείου Αττικής

Ο Γιώργος Γρηγοριάδης ορκίστηκε δημοτικός σύμβουλος

Ένας από τους έμπειρους πολιτικούς του Δήμου Ηρακλείου Αττικής, ο πρώην δήμαρχος Γιώργος Γρηγοριάδης, εντάσσεται στο σώμα του δημοτικού συμβουλίου της πόλης.

Ο κ. Γρηγοριάδης ορκίστηκε δημοτικός σύμβουλος στην θέση της παραιτηθείσας, Δέσποινας Καμπούρη, για να συμπληρώσει την δημοτική ομάδα της ελάσσονος μειοψηφίας.

Η ορκωμοσία του Γιώργου Γρηγοριάδη, πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του δημάρχου Ηρακλείου Αττικής, Νίκου Μπάμπαλου.

Νίκος Μπάμπαλος σχολιάζει:

«Με ιδιαίτερη χαρά υποδεχόμαστε και πάλι τον Γιώργο Γρηγοριάδη στο δημοτικό συμβούλιο της πόλης. Η εμπειρία και οι γνώσεις του είναι σίγουρο ότι θα δώσουν μια διαφορετική ποιότητα στις συνεδριάσεις μας».

Ο Γιώργος Γρηγοριάδης ήταν ο πρώτος δήμαρχος που εκλέχθηκε με την μεταπολίτευση, υπηρέτησε, δε, το δημαρχιακό αξίωμα για δύο τετραετίες σε δύο διαφορετικές περιόδους.

Πλέον, με την είσοδο του κ. Γρηγοριάδη στο δημοτικό συμβούλιο, ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής καταγράφει ένα ιδιότυπο ρεκόρ. Όλοι οι εν ζωή διατελέσαντες δήμαρχοι, από την μεταπολίτευση και έπειτα, είναι μέλη του δημοτικού συμβουλίου: τέσσερις στα έδρανα των συμβούλων της αντιπολίτευσης και ο νυν δήμαρχος της πόλης, Νίκος Μπάμπαλος.

 

 

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Δήμοι