ΕλλάδαΕπικαιρότητα

Ο γάμος της εικοσαετίας στο Hράκλειο: Παντρεύτηκαν η 82χρονη Παρασκιώ και ο 41χρονος Κωστής (ΦΩΤΟ+VIDEO)

Με τα ιερά δεσμά του γάμου ενώθηκαν το απόγευμα της Κυριακής η 82χρονη Παρασκιώ και ο 41χρονος Κωστής από το χωριό Κρότος του Δήμου Γόρτυνας, στη Μεσσαρά της Κρήτης.

Ο γαμπρός που σαγηνεύτηκε από τη νύφη, την περίμενε στα σκαλοπάτια της εκκλησίας, ενώ το παρών έδωσαν κυριολεκτικά εκατοντάδες φίλοι και συγγενείς του ζευγαριού.

 

Ο Κωστής και η Παρασκιώ είναι κτηνοτρόφοι και μένουν στο χωριό Κρότος του Δήμου Γόρτυνας.

Γνωρίστηκαν κατά τη διάρκεια της παραμονής του Κωστή στο χωριό, όπου βρέθηκε εκεί από το Ζαρό, ως βοσκός.

“Ηταν κεραυνοβόλος έρωτας. Εδώ στη Μεσσαρά δεν παράγουμε μόνο τα καλύτερα αγροτικά προϊόντα, παράγουμε και love stories”, δήλωσε προ ημερών στο Mega η φίλη του ζευγαριού Ειρήνη Φραγκιαδάκη.

 

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Ελλάδα