ΕλλάδαΕπικαιρότητα

Ο εναέριος χώρος στην Αττική “σφραγίζεται” από drones με ΝΟΤΑΜ για την κηδεία του τέως

Tον εναέριο χώρο της Αττικής και συγκεκριμένα περιοχών στο κέντρο και στα βόρεια «σφραγίζουν» με ΝΟΤΑΜ που εκδόθηκε την Κυριακή οι ελληνικές αρχές, στο πλαίσιο των μέτρων ασφαλείας για την κηδεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου στη Μητρόπολη και τη μεταφορά της σορού για την ταφή στο Τατόι, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ.

Στο Τατόι η είσοδος του κόσμου θα επιτρέπεται μέχρι την είσοδο Λεύκα καθώς έως το σημείο ταφής θα μπορούν να βρεθούν μόνο όσοι έχουν προσκληθεί.

Κλειστό το κέντρο της Αθήνας

Στο μεταξύ, απροσπέλαστο θα είναι το κέντρο της Αθήνας την Δευτέρα από απόψε το βράδυ, για την κηδεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, που είναι προγραμματισμένη για αύριο στις 12 το μεσημέρι.

Από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας ανακοινώθηκε ότι, με σκοπό την ομαλή και ασφαλή κυκλοφορία πεζών και οχημάτων λόγω της νεκρώσιμης ακολουθίας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, η οποία θα ψαλεί στην Ιερά Μητρόπολη Αθηνών, θα εφαρμοσθούν προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε οδικές αρτηρίες του κέντρου της Αθήνας.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με σχετική απόφαση της Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής:

Την Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2023 και κατά τις ώρες 06:00 έως 14:00 θα πραγματοποιηθεί προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στις παρακάτω οδούς του Δήμου Αθηναίων:

Μητροπόλεως σε όλο το μήκος της.

Αιόλου, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Ανδριανού και Ερμού.

 

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Ελλάδα