ΔήμοιΔήμος Βύρωνα

Ο Δήμος Βύρωνα αντιδρά στην εγκατάσταση κεραίας κινητής τηλεφωνίας

Ο Δήμος Βύρωνα για άλλη μια φορά στέκεται έμπρακτα αλληλέγγυος στον αγώνα των κατοίκων της πόλης, σε άλλη μια αυθαίρετη εγκατάσταση κεραίας κινητής τηλεφωνίας, ειδικά εντός του αστικού ιστού και σε ένα σημείο όπου εδρεύει δημοτικό σχολείο!

Θα προβούν και αυτή τη φορά στις νόμιμες ενέργειες όπως παράσταση ως μάρτυρας κατηγορίας στο δικαστήριο εναντίον της εταιρείας κινητής τηλεφωνίας που εγκατέστησε την εν λόγω κεραία!

Ο δήμαρχος αλλά και ο αντιδήμαρχος της Τεχνικής Υπηρεσίας, παρευρέθηκαν από την πρώτη στιγμή στο επίμαχο σημείο, δηλώνοντας και έμπρακτα τη συμπαράστασή τους στον αγώνα των κατοίκων για απομάκρυνση της κεραίας.

Είναι υπέρ της τεχνολογίας όταν ωφελεί το κοινωνικό σύνολο, αλλά ενάντια στην ασυδοσία των εταιρειών κινητής τηλεφωνίας και στη κερδοσκοπία κάποιων εις βάρος της υγείας των πολιτών.

Απαιτούν μελέτη και σχεδιασμό ειδικά στην εγκατάσταση κεραιών κινητής τηλεφωνίας σε πυκνοκατοικημένες περιοχές. Καλούν τους κατοίκους της πόλης σε συσπείρωση και σε κινητοποίηση!

Το θέμα θα συζητηθεί ως έκτακτο στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που θα διεξαχθεί την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2018.

 

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Δήμοι