ΔήμοιΔήμος Νέας Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας

Ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας και σε αυτές τις γιορτές κοντά σε όσους έχουν ανάγκη

Xmas Tree

Photo by Oxana Melis on Unsplash

Έχοντας ως στόχο η εορταστική ατμόσφαιρα να φτάσει σε κάθε σπίτι της Νέας Φιλαδέλφειας και της Νέας Χαλκηδόνας, ο Δήμος μέσω της Κοινωνικής Υπηρεσίας βρέθηκε και αυτές τις γιορτές στο πλευρό των πολιτών που το έχουν περισσότερο ανάγκη.

Αρχικά 150 παιδιά οικογενειών της πόλης έλαβαν το Χριστουγεννιάτικο δώρο τους. Παιχνίδια, παιδικά βιβλία και ό,τι άλλο μπορεί να φανταστεί το κάθε παιδί, που προσέφεραν με όλη τους την καρδιά πολίτες που συμμετείχαν στην δράση που συνδιοργανώθηκε με το «Όλοι μαζί μπορούμε».

Επίσης, όλες τις προηγούμενες ημέρες διανεμήθηκαν 450 συνολικά πακέτα με εορταστικά παραδοσιακά εδέσματα (μελομακάρονα και κουραμπιέδες), καθώς και μία κάρτα με τις ευχές του δημάρχου της πόλης Γιάννη Βούρου και του αντιδημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής και Προαγωγής της Δημ. Υγείας Σπύρου Μπερδέση.

Τέλος, την περασμένη εβδομάδα και συγκεκριμένα στις 21, 22 και 23 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε στο Κοινωνικό Παντοπωλείο η διανομή τροφίμων (μηνός Δεκεμβρίου) στους δικαιούχους.

Σε δήλωσή του ο δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας Γιάννης Βούρος τόνισε:

Θέλω για μία ακόμη φορά να ευχαριστήσω θερμά τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Σπύρο Μπερδέση καθώς και όλα ανεξαιρέτως τα στελέχη των κοινωνικών δομών και υπηρεσιών του Δήμου μας, για το σπουδαίο έργο που επιτελούν, όχι μόνο κατά την διάρκεια αυτών των εορταστικών ημερών, που ίσως εστιάζουμε λίγο παραπάνω στις δράσεις τους, αλλά καθ’ όλη την διάρκεια του έτους.

Κάθε μέρα και ανεξαρτήτως συνθηκών, δημιουργούν ένα ισχυρό «δίχτυ» προστασίας για τους συμπολίτες μας εκείνους που το έχουν περισσότερο ανάγκη.

Και πάλι ένα μεγάλο ευχαριστώ!

Χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους τους κατοίκους της Νέας Φιλαδέλφειας και της Νέας Χαλκηδόνας.

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Δήμοι