ΔήμοιΔήμος Γαλατσίου

Ο Δήμος Γαλατσίου στον 1ο Αττικό Αγώνα Δρόμου

Στον 1ο Αττικό Αγώνα Δρόμου συμμετέχει ο Δήμος Γαλατσίου δίνοντας την ευκαιρία σε όσους θέλουν να αθληθούν και μάλιστα για καλό σκοπό: Τη στήριξη όσων έχουν ανάγκη.

Ο 1ος Αττικός Αγώνας Δρόμου, στο πλαίσιο της δράσης του τηλεοπτικού Σταθμού ΣΚΑΪ, «Ολοι Μαζί Μπορούμε» θα διεξαχθεί την Κυριακή 20 Μαΐου 2018 ταυτόχρονα σε 22 Δήμους της Αττικής, ανάμεσά τους και ο Δήμος Γαλατσίου.

Ο αγώνας δρόμου σε όλους του Δήμους θα περιλαμβάνει διαδρομή τρεξίματος 5 χλμ. και δυναμικού βάδην 5 χλμ. Η εκκίνηση για το Γαλάτσι δίνεται στις 9:00 για το τρέξιμο και στις 9:15 για το δυναμικό βάδην έξω από το Κλειστό Ολυμπιακό Γυμναστήριο Γαλατσίου (ΠΑΛΑΙ).

Οι δρομείς θα τρέξουν κατά μήκος της Λεωφόρου Βεΐκου μέχρι τα φανάρια της Λεωφόρου Γαλατσίου όπου σε αυτό το σημείο θα κάνουν αναστροφή για να γυρίσουν στα φανάρια της Ομορφοκκλησιάς και να τερματίσουν στο Νέο Γήπεδο ποδοσφαίρου μέσα στο Αλσος Βείκου, μπαίνοντας από την πρώτη πύλη του Αλσους.

Οι δηλώσεις συμμετοχής των υποψηφίων ενηλίκων δρομέων γίνονται μέσα από την ιστοσελίδα του «Ολοι Μαζί Μπορούμε» (www.oloimazimporoume.gr) και της viva.gr.

Ο κάθε ένας από τους συμμετέχοντες θα πρέπει να καταβάλει το ελάχιστο ποσό των 5 ευρώ.

Η διαδικασία που πρέπει να ακολουθηθεί μπαίνοντας μέσα από την ιστοσελίδα του «Ολοι Μαζί Μπορούμε»είναι η εξής:

  • Επιλέγουμε τον Δήμο Γαλατσίου
  • Βλέπουμε και εκεί τη διαδρομή και το σημείο εκκίνησης και κάνουμε κλικ στο κουμπί «ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ»
  • Από εκεί μεταφερόμαστε στη σελίδα της VIVA όπου κάνουμε την κράτησή μας

Το συνολικό ποσόν που θα συγκεντρωθεί από τον αγώνα δρόμου του Δήμου θα μετατραπεί άμεσα σε τρόφιμα τα οποία θα παραδοθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο.

Παράλληλα με τον Αγώνα των Ενηλίκων θα διεξαχθούν με δωρεάν συμμετοχή αγώνες για παιδιά και εφήβους.

Συγκεκριμένα:

  1. Οι μαθητές των Δημοτικών Σχολείων μπορούν να λάβουν μέρος δωρεάν στον Αγώνα Δρόμου Παίδων ενός (1) χιλιομέτρου, με εκκίνηση τον χώρο του ΠΑΛΑΙ στις 9:30.
  2. Οι μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου μπορούν να λάβουν μέρος δωρεάν στον Αγώνα Δρόμου ή Δυναμικού Βάδην πέντε (5) χιλιομέτρων με εκκίνηση τον χώρο του ΠΑΛΑΙ στις 9:00 & 9:15 αντίστοιχα.

Προσοχή!

Οι μαθητές που θέλουν να λάβουν μέρος πρέπει να συμπληρώσουν τη δήλωση συμμετοχής, η οποία βρίσκεται στο site του Δήμου Γαλατσίου, και να την προσκομίσουν εκτυπωμένη το πρωί της 20ης Μαΐου στη Γραμματεία των Αγώνων, στο χώρο του ΠΑΛΑΙ.

Για όλους τους συμμετέχοντες θα υπάρχουν αριθμοί, chip, νεράκια, μπανάνες, κρουασάν, βεβαιώσεις συμμετοχής, μετάλλια κ.ά.

Εκτός από τον Δήμο Γαλατσίου, συμμετοχή στον 1ο Αττικό Αγώνα Δρόμου έχουν δηλώσει και οι Δήμοι:

Αθηναίων, Αλίμου, Αμαρουσίου, Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης, Βριλησσίων, Γλυφάδας, Διονύσου, Ηλιούπολης, Ηρακλείου Αττικής, Ηλιούπολης, Καλλιθέας, Κηφισιάς, Κρωπίας, Μεγάρων, Μοσχάτου-Ταύρου, Νίκαιας-Ρέντη, Παλαιού Φαλήρου, Παλλήνης, Ραφήνας-Πικερμίου, Σπάτων-Αρτέμιδας, Παπάγου-Χολαργού, Υδρας.

Τρέχουμε για καλό σκοπό!

 

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Δήμοι