Περιφέρεια ΑττικήςΠεριφέρειες

Ο Δημήτρης Γκόρης κατεβαίνει στις εκλογές δίπλα στον Γιώργο Πατούλη

Ο Δημήτρης Γκόρης κατεβαίνει στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές ως υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος στον Νότιο Τομέα, στο πλευρό του Γιώργου Πατούλη.

Ο Δ. Γκόρης θα είναι υποψήφιος στους Δήμους Αγίου Δημητρίου, Αλίμου, Γλυφάδας, Ελληνικού – Αργυρούπολης, Καλλιθέας, Μοσχάτου-Ταύρου, Νέας Σμύρνης και Παλαιού Φαλήρου με τον συνδυασμό «Νέα Αρχή για την Αττική».

Ο Δημήτρης Γκόρης ευχαρίστησε τον υποψήφιο περιφερειάρχη Αττικής για την εμπιστοσύνη που δείχνει στο πρόσωπο του και την τιμή να τον συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιο.

Ο Δημήτρης Γκόρης γεννήθηκε στην Ελασσόνα και μεγάλωσε στην Γερμανία, όπου παρακολούθησε τις εγκύκλιες σπουδές σε Γερμανικά Σχολεία. Συνέχισε με ανώτερες σπουδές στα Οικονομικά και την Διοίκηση των Επιχειρήσεων και εξειδικεύθηκε στην τεχνική των διαπραγματεύσεων στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο.

Έχει παρακολουθήσει πλήθος εκπαιδευτικών προγραμμάτων στην Ελλάδα και την Γερμανία σχετικά με την δημοσιογραφία, τη Διοίκηση Επιχειρήσεων, τις πωλήσεις και τα χρηματοοικονομικά. Για μια περίπου δεκαετία ανέπτυξε επιχειρηματικές δραστηριότητες τόσο στην Γερμανία όσο και στην Ελλάδα.

Το 2007 Ιδρύει και αναλαμβάνει την Γενική Διεύθυνση και Διαχείριση στην Ελλάδα της εταιρείας NEO WHO IS WHO, η οποία εκδίδει την πρωτότυπη και συλλεκτική Εγκυκλοπαίδεια βιογραφιών, διαπρεπών Ελλήνων σε ετήσια βάση καθώς και άλλες πρωτότυπες εκδόσεις.

Το 2009 του απονεμήθηκε ο τίτλος SENATOR από το European Board of Trade στις Βρυξέλλες.

 

 

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Περιφέρεια Αττικής