Άλλοι ΔήμοιΔήμοι

Ο δήμαρχος Τρικάλων δίνει 4 μήνες δωρεάν νερό σε κατοίκους!

Σίγουρα είναι κάτι που δεν βλέπουμε συχνά στην Ελλάδα…

Ο δήμαρχος της πόλης των Τρικάλων Δημήτρης Παπαστεργίου με επιστολή του ζήτησε δημόσια συγγνώμη από τους κατοίκους της πόλης που μένουν κοντά στην οδό Απόλλωνος, οι οποίοι ταλαιπωρούνται εδώ και μήνες με εργασίες υδροδότητης.

Μάλιστα, ανακοίνωσε ότι δεν θα πληρώσουν καθόλου τους λογαριασμούς του νερού για τέσσερις μήνες.

Από τον περασμένο Μάρτιο υπάρχουν καθυστερήσεις της αντικατάστασης του δικτύου ύδρευσης στην περιοχή, κάτι που προκαλεί μόνιμα προβλήματα στους κατοίκους της συγκεκριμένης περιοχής.

Ο ίδιος ο Δημήτρης Παπαστεργίου μιλώντας στη Λέσχη 97,6 το πρωί της Δευτέρας σημείωσε πως ήδη έχει αποστείλει επιστολή συγνώμης και υπογράμμισε:

Στην οδό Απόλλωνος γίνανε πολλά λάθη, θα πρέπει να μάθουν οι υπηρεσίες να συνεννοούνται.

Κάλεσα τους υπεύθυνους ο ίδιος και τους ζήτησα σε πολύ αυστηρό τόνο να είναι πιο προσεκτικοί, γιατί πρόκειται για μια κατάσταση που δεν τιμάει το πρόσωπο της υπηρεσίας και του Δήμου.

Ήταν ένας συνδυασμός ασυνεννοησίας και ατυχίας, θα πρέπει να προβληματίσει και τον εργολάβο και τη ΔΕΥΑΤ αν θα μπορέσουμε με τέτοιους ρυθμούς να βγάλουμε πέρα ένα τέτοιο μεγάλο έργο.

Οι κάτοικοι έχουν ταλαιπωρηθεί και έχουν δίκιο, γι αυτό και τους ζητώ δημοσίως συγγνώμη, όπως έπραξα και με επιστολή την οποία τους έχω αποστείλει.

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Άλλοι Δήμοι