ΔήμοιΔήμος Παιανίας

Ο Ισίδωρος Μάδης με τον Γ.Γ. του υπουργείου Πολιτισμού για τα μεγάλα έργα στον Δήμο Παιανίας

Το Σπήλαιο Κουτούκι και τα μεγάλα έργα του Δήμου Παιανίας κυριάρχησαν στη συνάντηση του Ισίδωρου Μάδη με τον γενικό γραμματέα του Υπουργείου Πολιτισμού Γιώργο Διδασκάλου.

Κατά την συνάντηση, ο δήμαρχος Παιανίας έθεσε υπ’ όψη του Γ.Γ. τις αντικειμενικές δυσκολίες που προκαλούνται στην εξέλιξη έργων, λόγω των εργασιών παρακολούθησης της Αρχαιολογικής Υπηρεσίας.

Στον Δήμο Παιανίας, η σύννομη αυτή διαδικασία έχει οδηγήσει σε πολύμηνες καθυστερήσεις την ανέγερση του νέου Δημαρχείου, ενώ μετά και την ένταξη στο πρόγραμμα Αντώνης Τρίτσης του 5ου Δημοτικού Σχολείου Παιανίας, προτεραιότητα του δημάρχου Παιανίας είναι να αποφευχθούν αντίστοιχες καθυστερήσεις.

Ο Ισίδωρος Μάδης εκτενή αναφορά έκανε και για το Σπήλαιο Κουτούκι, μεταφέροντας στον κ. Διδασκάλου συγκεκριμένες προτάσεις για την καλύτερη προβολή και αξιοποίησή του και προς όφελος της πόλης.

Ο δήμαρχος Παιανίας, εξήγησε ότι είναι απαραίτητο ένα μνημόνιο συνεργασίας, μέσω του οποίου θα επιτευχθεί το καλύτερο αποτέλεσμα, διαχωρίζοντας τις αρμοδιότητες και τομείς ευθύνης του κάθε φορέα.

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Δήμοι