ΔήμοιΔήμος Παπάγου-Χολαργού

Ο Χολαργός τίμησε τη Σχολή Ευελπίδων

Ο Δήμος Παπάγου-Χολαργού τίμησε τη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων, με αφορμή τη συμπλήρωση 190 χρόνων από την ίδρυσή της, στον εορτάζοντα Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Παπάγου.

Στην εκδήλωση έδωσαν το «παρών» ο αρχηγός ΓΕΣ, αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής, η εκπρόσωπος του προέδρου της Βουλής των Ελλήνων, βουλευτής κα Καφαντάρη, ο υπαρχηγός ΓΕΕΘΑ αντιστράτηγος Κώστας Φλώρος, ο διοικητής της Σχολής Ευελπίδων υποστράτηγος Χαράλαμπος Λαλούσης, εκπρόσωποι των ΓΕΝ και ΓΕΑ.

Επίσης, ο πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας κ. Σακελλαρίου, οι επίτιμοι πρόεδροι του Ελεγκτικού Συνεδρίου κ.κ. Γκόνης και Κουτρουμπής, ο επίτιμος δήμαρχος Παπάγου-Χολαργού Βασίλειος Ξύδης, βουλευτές, εκπρόσωποι των Ενόπλων Δυνάμεων και των Στρατιωτικών Παραγωγικών Σχολών, Απόστρατοι Αξιωματικοί, Ευέλπιδες όλων των Σχολών και πολλοί άλλοι.

Ο δήμαρχος Ηλίας Αποστολόπουλος σε σύντομο χαιρετισμό του, ευχαρίστησε τον αρχηγό ΓΕΣ για την αποδοχή της πρόσκλησης για τη διοργάνωση της εκδήλωσης, η οποία όπως ανέφερε έχει ιδιαίτερη σημασία για την πόλη, αφού έγινε παραμονή του Αγίου Γεωργίου προστάτη του στρατού, αλλά και για το γεγονός ότι στον Δήμο Παπάγου-Χολαργού κατοικούν πολλοί Αξιωματικοί των Ενόπλων Δυνάμεων, με μεγάλη προσφορά στην πατρίδα και το κοινωνικό σύνολο.

Ο αρχηγός ΓΕΣ με τη σειρά του ευχαρίστησε τον δήμαρχο για τη διοργάνωση της εκδήλωσης, προκειμένου να τιμηθεί η Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων για τα 190 χρόνια ένδοξης ιστορίας και αδιάκοπης προσφοράς στην πατρίδα.

 

 

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Δήμοι