ΔήμοιΔήμος ΩρωπούΠεριφέρεια ΑττικήςΠεριφέρειες

Ο Πέτρος Φιλίππου στον Ωρωπό

Στον Ωρωπό βρέθηκε ο αντιπεριφερειάρχης Ανατολ ικής Αττικής Πέτρος Φιλίππου, όπου είχε διαδοχικές επαφές με τη δημοτική αρχή και την Ομοσπονδία Συλλόγων Ωρωπού.

Αρχικά, ο κ. Φιλίππου μετέβη στο Δημαρχείο Ωρωπού όπου στο πλαίσιο των επαφών που προγραμματίζει με όλους τους Δήμους της Ανατολικής Αττικής, συμμετείχε σε σύσκεψη για την πορεία των έργων της περιοχής.

Αντικείμενο της σύσκεψης ήταν η συζήτηση για την εξέλιξη των έργων του Δήμου Ωρωπού που έχουν ενταχθεί στο Πρόγραμμα Εκτελεστέων Εργων της Περιφέρειας Αττικής.

Ιδιαίτερη βαρύτητα δόθηκε σε έργα όπως είναι τα σχολεία του Καπανδριτίου, ο Παιδικός Σταθμός Ωρωπού, η μελέτη αντιπλημμυρικής προστασίας του Ασωπού και το αντιπλημμυρικό της περιοχής του Αγίου Κωνσταντίνου, καθώς και η μελέτη αποχέτευσης ακαθάρτων, για τα οποία τέθηκαν τα τελικά χρονοδιαγράμματα υλοποίησής τους.

Από την πλευρά τους, οι εκπρόσωποι του Δήμου ενημέρωσαν τον αντιπεριφερειάρχη για τις νέες μελέτες που εκπονούνται και θα υποβληθούν στην Περιφέρεια για χρηματοδότηση.

 

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Δήμοι