ΔήμοιΔήμος Πειραιά

Ο αδελφός του Κοσκωτά κατεβαίνει στις δημοτικές εκλογές του Πειραιά

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό «Πειραιάς Σε τάξη» με υποψήφιο δήμαρχο τον Κωνσταντίνο Νιζάμη θα είναι ο αδελφός του πρώην ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού Γιώργου Κοσκωτά, Σταύρος.

Η υποψηφιότητα του Σταύρου Κοσκωτά επιβεβαιώθηκε μέσω των social media του Κωνσταντίνου Νιζάμη.

Σταύρος Κοσκωτάς: Δέθηκα και αγάπησα τον Πειραιά

Μάλιστα ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος μίλησε στην ιστοσελίδα koinoniki.gr και εξήγησε τους λόγους για τους οποίους κατεβαίνει υποψήφιος:

Από την εποχή που αποκτήσαμε τον Ολυμπιακό δέθηκα µε τον Πειραιά, λάτρεψα τον Θρύλο και τους Πειραιώτες µε απόδειξη όλα αυτά που καταφέραμε να κάνουμε σε σύντομο χρονικό διάστημα εκείνη την εποχή.

Και σήμερα θέλω να συνεχίσω να προσφέρω τις υπηρεσίες µου στον Πειραιά για έναν πιο όμορφο, άνετο, λειτουργικό και οικονομικά ανεξάρτητο τρόπο ζωής.

Ο Κώστας Νιζάμης αδελφικός φίλος µου ζήτησε να τον βοηθήσω στον αγώνα που δίνει στις δημοτικές εκλογές του 2019.

Ο Κώστας είναι ένας επιτυχημένος επιχειρηματίας, οικογενειάρχης, µε τρομερή ηθική και δυνατά πιστεύω στο τρίπτυχο: Πατρίδα – Θρησκεία – Οικογένεια.

Εκτίμησα την πρότασή του και αποφάσισα να προσφέρω τις υπηρεσίες µου για έναν σκοπό που ενστερνίζομαι και εγώ και δεν είναι άλλος από τον σύγχρονο και ανεξάρτητο Πειραιά που θα κρατήσει όμως την παραδοσιακή του ομορφιά και ζεστασιά.

Εκκρεμούσε ένταλμα εις βάρος του επί 25 χρόνια – Απηλλάγη το 2014

Εναντίον του Σταύρου Κοσκωτά είχε εκδοθεί ένταλμα συλλήψεως το 1990 για «την αξιόποινη πράξη της αποδοχής προϊόντων εγκλήματος εξακολουθητικής κακουργηματικής υπεξαιρέσεως ιδιαιτέρως μεγάλης αξίας από ιδιοτέλεια, κατ’ εξακολούθηση και από κοινού, σε βαθμό κακουργήματος, σε βάρος ελληνικής τράπεζας».

Ωστόσο, εξαφανίστηκε επί 25 χρόνια και τον Ιούνιο του 2014 απαλλάχτηκε από κάθε κατηγορία, καθώς μετά την πάροδο αυτού του χρονικού διαστήματος, τα αδικήματά του παραγράφηκαν.

«Από τον χρόνο τελέσεως της πράξεως έως σήμερα παρήλθε χρονικό διάστημα 25 ετών και, πλέον, εξαλείφθηκε, σε κάθε περίπτωση, το αξιόποινο της πράξεως αυτής λόγω παραγραφής.

Επομένως, πρέπει να διαγραφεί το εναντίον του Σταύρου Κοσκωτά βούλευμα από τα βιβλία φυγοδίκων της Εισαγγελίας Εφετών, η σχετική δικογραφία να τεθεί στο αρχείο και να ανακληθούν όλες οι παραγγελίες για σύλληψή του», ανέφερε το σχετικό νομικό έγγραφο της 27ης Ιουνίου του 2014.

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Δήμοι