ΕλλάδαΕπικαιρότητα

Νύχτα κόλασης και πανικού στον Ασπρόπυργο (VIDEO)

Μάχη με τις φλόγες εξακολουθούν να δίνουν όλη τη νύχτα η Πυροσβεστική, ο Δήμος Ασπροπύργου και δεκάδες εθελοντές, στην προσπάθειά τους να σβήσουν την τεράστια φωτιά που ξέσπασε στην ευρύτερη βιομηχανική περιοχή.

Στο σημείο που πνέουν ισχυροί άνεμοι, επιχειρούν 50 πυροσβέστες με 20 οχήματα και ειδικό κλιμακοφόρο όχημα, ενώ στην κατάσβεση συνδράμουν υδροφόρες των ΟΤΑ.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η φωτιά είναι σε μεγάλη έκταση, καθώς καίγονται πλαστικά, γεγονός που τους ανησυχεί. Ακόμη, υπάρχουν αναφορές για ισχυρούς ανέμους στην περιοχή, καθιστώντας τον κίνδυνο επέκτασης της πυρκαγιάς μεγαλύτερο, λόγω των εύφλεκτων υλικών καθώς κι ότι η φωτιά έχει εκδηλωθεί σε βιομηχανική περιοχή.

Το εργοστάσιο με τα εύφλεκτα υλικά έχει παραδοθεί ολοσχερώς στις πύρινες φλόγες.

Φόβοι για επέκταση στη βιομηχανική ζώνη

Λόγω της πυρκαγιάς που έχει ξεσπάσει σε προαύλιο επαγγελματικού χώρου με πλαστικά στον Ασπρόπυργο, η ΕΛΑΣ έχει διακόψει την κυκλοφορία των οχημάτων στην οδό Αγίας Σοφίας από το ύψος της Λεωφόρου ΝΑΤΟ στο ρεύμα προς την Αττική Οδό.

Λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης λίγη ώρα μετά η Πολιτική Προστασία μέσω του 112 έστειλε προειδοποιητικό μήνυμα για έκλυση επικίνδυνων καπνών από το συμβάν στον ΑσπρόπυΛόγω της σοβαρότητας της κατάστασης λίγη ώρα μετά η Πολιτική Προστασία μέσω του 112 έστειλε προειδοποιητικό μήνυμα για έκλυση επικίνδυνων καπνών από το συμβάν στον Ασπρόπυργο στο εργοστάσιο με τα πλαστικά, σε ακτίνα 4 km από το σημείο.ργο στο εργοστάσιο με τα πλαστικά, σε ακτίνα 4km από το σημείο.

 

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Ελλάδα