ΕλλάδαΕπικαιρότητα

Νοσοκομείο Βόλου: Συγγενείς ασθενών έσπρωξαν και κλώτσησαν αστυνομικούς

Δύο άνδρες, ηλικίας 27 και 31 ετών, συνελήφθησαν το βράδυ του Σαββάτου από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου για παράβαση των άρθρων «Βία κατά Υπαλλήλων & Δικαστικών Προσώπων», 169 Π.Κ. «Απείθεια», 333 Π.Κ «Απειλή» & 361 Π.Κ. «Εξύβριση».

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα ethessalia.gr, οι δύο άνδρες στην προσπάθειά τους να επισκεφθούν συγγενικά τους πρόσωπα – ασθενείς στο Νοσοκομείο, εκτός ωραρίου επισκεπτηρίου, και μη συμμορφούμενοι να αποχωρήσουν, μετά από επανειλημμένες εκκλήσεις των υπαλλήλων του Ιδρύματος, ειδοποιήθηκαν οι Αστυνομικές Αρχές .

Στο σημείο μετέβησαν αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. όπου, παρά τις συστάσεις τους προς τους δύο άνδρες να αποχωρήσουν, αυτοί αρνούνταν επιμόνως, κινούμενοι μάλιστα εναντίον των αστυνομικών, εξυβρίζοντάς τους και απειλώντας τους, αρνούμενοι να υποβληθούν στον αστυνομικό έλεγχο.

Στην προσπάθεια των αστυνομικών να τους δεσμεύσουν, αντιστάθηκαν αρχικά σθεναρά, απωθώντας τους και κλωτσώντας τους, ενώ στη συνέχεια, κατέστη δυνατή η δέσ

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Ελλάδα