ΕπικαιρότηταΠολιτική

Νίκος Ανδρουλάκης: Συναντήθηκε με τον οπαδό που έκανε διάσημο το ΠΑΣΟΚ στη Ζιμπάμπουε (VIDEOS)

Μέχρι και στη Ζιμπάμπουε φαίνεται ότι έχει συγκεντρώσει υποστηρικτές το ΠΑΣΟΚ!

Οπως βλέπουμε σε βίντεο που δημοσίευσε στο TikTok ένας νεαρός μαθηματικός, ο Βασίλης Μίγκος, φωνάζει ρυθμικά με ανθρώπους από τοπική φυλή υπέρ του ΠΑΣΟΚ.

Μάλιστα, οι ντόπιοι κρατούν σημαίες με τον πράσινο ήλιο, ενώ ο νεαρός ακούγεται να λέει «είμαστε στη Ζιμπάμπουε και υποστηρίζουμε ΠΑΣΟΚ».

Δείτε τα βίντεο:

@vasilismigos_ ΠΑΣΟΚ παντού #pasok#Ζιμπαμπουε #εκλογες2023 #debate #fyp #foryou #φυ #mpesfypgamw @ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής ♬ Kalimera Ilie – Starlite Orchestra

Συναντήθηκαν Ανδρουλάκης Μίγκος

Με τον άνδρα ο οποίος φώναζε συνθήματα υπέρ του ΠΑΣΟΚ από τη Ζιμπάμπουε μαζί με ντόπιους κρατώντας τη σημαία του κόμματος, συναντήθηκε ο Νίκος Ανδρουλάκης.

Ο Βασίλης Μίγκος, όπως λέγεται ο άνδρας που έκανε το ΠΑΣΟΚ διάσημο και στην αφρικανική χώρα βρέθηκε στα γραφεία της Χαριλάου Τρικούπη, όπου συναντήθηκε με τον πρόεδρο του κόμματος και ανέβασε ένα βίντεο στο TikTok με τη χειραψία τους και μουσικό χαλί φυσικά το «Καλημέρα Hλιε», ενώ στο φόντο υπάρχει μία φωτογραφία του Ανδρέα Παπανδρέου.

Στη λεζάντα του βίντεο γράφει: «Από τη Ζιμπάμπουε στην Αθήνα».

@vasilismigos_ Απο την Ζιμπάμπουε στην Αθήνα @Nikos Androulakis #pasok #LaPositiva #fyp #fypシ #tiktokgreece #mpesfypgamw #φοργιου #εκλογες2023 @ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής @Panagiotis Doudonis ♬ Kalimera Ilie – Starlite Orchestra

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Επικαιρότητα