ΕπικαιρότηταΠολιτική

Νίκος Ανδρουλάκης: Συγχαρητήρια τηλεφωνήματα από Τσίπρα και Κουτσούμπα

Συγχαρητήρια για την εκλογή του στην προεδρία του Κινήματος Αλλαγής στέλνουν στον Νίκο Ανδρουλάκη οι αρχηγοί των πολιτικών κομμάτων ο ένας μετά τον άλλο.

Ειδικότερα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας είχε το πρωί της Δευτέρας (13/12) τηλεφωνική επικοινωνία με τον νέο αρχηγό του Κινήματος Αλλαγής.

Σύμφωνα με τον ΣΥΡΙΖΑ, κατά τη συνομιλία που είχαν, ο κ. Τσίπρας συνεχάρη τον κ. Ανδρουλάκη για τη νίκη του στις εσωκομματικές εκλογές του ΚΙΝΑΛ και του ευχήθηκε καλή δύναμη στα νέα του καθήκοντα.

Επίσης, ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον νέο πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ Νίκο Ανδρουλάκη, τον συνεχάρη για την εκλογή του και του ευχήθηκε υγεία και δύναμη.

Νίκος Ανδρουλάκης: Συγχαρητήρια και από το Κόμμα Ευρωπαίων Σοσιαλιστών

Τα συγχαρητήριά του στον Νίκο Ανδρουλάκη για την εκλογή του ως νέου προέδρου του Κινήματος Αλλαγής εξέφρασε το Κόμμα των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών.

Ειδικότερα, σε ανάρτησή του στο twitter, ανέφερε: «Συγχαρητήρια Νίκο Ανδρουλάκη για την εκλογή σου ως νέος αρχηγός του Κινήματος Αλλαγής, το ελληνικό κόμμα-μέλος μας. Είναι ώρα για πρόοδο και αξιοπρέπεια».

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Επικαιρότητα