ΕπικαιρότηταΠολιτική

Νίκος Ανδρουλάκης: Επικεφαλής της Κ.Ο. του ΚΙΝΑΛ, θα είναι ο Μιχάλης Κατρίνης

Την πρώτη του ομιλία με την ιδιότητα του προέδρου του Κινήματος Αλλαγής, μετά την χθεσινή διαδικασία παράδοσης και παραλαβής στα γραφεία της Χαριλάου Τρικούπη, πραγματοποίησε ο Νίκος Ανδρουλάκης.Ε[ικεφαλήςτηςΚ.Ο.

Κατά την διάρκεια της ομιλίας του στην Κ.Ο. του κόμματος, ανακοίνωσε ότι επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας θα είναι ο Μιχάλης Κατρίνης.

Ως κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο τον Κώστα Σκανδαλίδη και αναπληρώτρια την Νάντια Γιαννακοπούλου, Γραμματέα της Κ.Ο. την Ευαγγελία Λιακούλη και αναπληρωτή γραμματέα της Κ.Ο. τον Γιώργο Αρβανιτίδη.

“Αγαπητοί συνάδελφοι, την Κυριακή ολοκληρώθηκε μια μεταβατική περίοδος για το Κίνημά μας. Η απώλεια της Φώφης δεν συγκλόνισε μόνο εμάς, αλλά όλους τους Ελληνες πολίτες. Σήμερα, κρατώντας ζωντανή την παρακαταθήκη της, ξεκινάμε μια νέα πορεία. Οι 270.000 πολίτες που συμμετείχαν στις εκλογές, έστειλαν ένα ξεκάθαρο πολιτικό μήνυμα, ότι η δημοκρατική παράταξη είναι εδώ, δυνατή, έτοιμη να ανακτήσει τον ρόλο που της αξίζει στην πολιτική ζωή της χώρας”, είπε μεταξύ άλλων ο κ. Ανδρουλάκης.

Και συνέχισε: “Πήραμε μια ξεκάθαρη εντολή για αλλαγή, μια εντολή να προχωρήσουμε ενωμένοι σε μια νέα εποχή για την παράταξη”.

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Επικαιρότητα