ΕπικαιρότηταΠολιτική

Νέο γραμματέα τον Παύλο Μαρινάκη εκλέγει σήμερα 10/12 η Νέα Δημοκρατία

Μπορεί το κυβερνών κόμμα να αποφάσισε την αναβολή του Συνεδρίου για το επόμενο έτος λόγω της νέας έξαρσης του κορωνοϊού στην χώρα μας, ωστόσο η θέση του γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής θα αλλάξει πολύ σύντομα, καθώς ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, έχει προτείνει να αναλάβει τον θώκο ο νυν επικεφαλής της ΟΝΝΕΔ Παύλος Μαρινάκης, αντικαθιστώντας τον Γιώργο Στεργίου.

Η αλλαγή σκυτάλης θα γίνει πολύ σύντομα, προκειμένου να σταλεί το μήνυμα της ανανέωσης και όπως όλα δείχνουν η διαδικασία εκλογής του νέου γραμματέα της Νέας Δημοκρατίας θα γίνει σήμερα Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου.

Για τον λόγο αυτό, ετοιμάζεται μία σύντομη εκδήλωση λίγων ωρών και ψηφοφορία, η οποία θα πραγματοποιηθεί τόσο διά ζώσης σε κεντρικό ξενοδοχείο της πρωτεύουσας, όσο και ηλεκτρονικά, για όσους δικαιούχους το επιθυμούν.

Μάλιστα, οι ιθύνοντες της οδού Πειραιώς ξεκαθαρίζουν ότι η αλλαγή γραμματέα του κυβερνώντος κόμματος, στην παρούσα φάση, δεν έχει καμία σχέση με τις εσωκομματικές εκλογές του Κινήματος Αλλαγής για την ανάδειξη νέου προέδρου.

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Επικαιρότητα