Επτά νέα στέγαστρα στάσεων αστικής συγκοινωνίας τοποθετήθηκαν σε πιλοτική μορφή σε διάφορα σημεία της πόλης του Ασπροπύργου.
Οπως αναφέρει η δημοτική Αρχή σε ανακοίνωση που εξέδωσε “τα στέγαστρα διαθέτουν ιδιαίτερη αρχιτεκτονική μορφή και είναι λειτουργικά, καθώς εξυπηρετούν στην απαραίτητη προστασία των χρηστών των αστικών λεωφορείων από τις καιρικές συνθήκες κατά τον χρόνο αναμονής τους.
Συγκεκριμένα, τα στέγαστρα τοποθετήθηκαν στα εξής σημεία: Δύο (2) επί της Λεωφόρου Δημοκρατίας, δύο (2) επί της οδού 28ης Οκτωβρίου και τρία (3) επί της οδού Θρασυβούλου.
Επίσης, σε εξέλιξη βρίσκεται η τοποθέτηση οκτώ (8) νέων στάσεων, ειδικού τύπου από σκυρόδεμα στην περιοχή των Νεοκτίστων, υπό τη χορηγία του Ομίλου «Ελληνικά Πετρέλαια».
Στόχος του Δήμου Ασπροπύργου, είναι να βρίσκει τρόπους για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών σε κάθε έκφανση της καθημερινότητάς τους.