ΕλλάδαΕπικαιρότητα

Νέα Σμύρνη: Eνας από τους τρεις μαστροπούς της 14χρονης πρώην τρόφιμος της “Κιβωτού του Κόσμου”

Aπίστευτη εξέλιξη στην υπόθεση της 14χρονης μαθήτριας που έπεσε θύμα του μαστροπού «Ταχίρ».

Είναι εκείνος ο οποίος την έπαιρνε από το ίδρυμα της Νέας Σμύρνης και την εξέδιδε σε βρώμικα ξενοδοχεία της Αθήνας.

Ενας από την παρέα του αλλοδαπού μαστροπού, ο οποίος μάλιστα, όπως προέκυψε από την έρευνα των Αρχών τραβούσε βίντεο με τον βιασμό της μικρής σε ξενοδοχείο του Μεταξουργείου με έναν Γεωργιανό bodyguard υψηλών προσώπων, φέρεται να είναι άνθρωπος που ήταν τρόφιμος στη Δομή «Κιβωτός του Κόσμου».

Επίσης, έχει συλληφθεί ένα αμφιλεγόμενο πρόσωπο, το οποίο εμπλέκεται στην υπόθεση της Κιβωτού του Κόσμου και μάλιστα ενώ αρχικά έβγαινε στα κανάλια και κατηγορούσε τον πατέρα Αντώνιο, στη συνέχεια άλλαξε γραμμή και προέβαινε σε θερμές δηλώσεις υπέρ του κατηγορούμενου ιερέα.

Ειδικότερα, όπως αναφέρεται στη δικογραφία: «Ο “Ταχίρ” και ο Ελλάδιος Σ. κατόπιν σχετικών ερωτήσεων παραδέχθηκαν ότι κατά το χρονικό διάστημα από 23:00 της 19ης Μαρτίου έως 05:30 της 20ής Μαρτίου, βρίσκονταν στο ξενοδοχείο (αναφέρεται το όνομα του ξενοδοχείου) το οποίο βρίσκεται επί της οδού (αναφέρεται η οδός) στο Μεταξουργείο από κοινό με την ανήλικη και έναν ακόμη φίλο τους ονόματι “Ρουσλάν” αγνώστων λοιπών στοιχείων, ηλικίας περίπου 22 ή 23 ετών με αριθμό τηλεφώνου (αναφέρεται ο αριθμός). Ο “Ταχίρ” και ο Ελλάδιος Σ. ανέφεραν ότι ο Ρουσλάν προέβη σε συνουσία με την ανήλικη, ενώ οι ίδιοι παρακολουθούσαν τραβώντας βίντεο».

Ειδικότερα, όπως αναφέρεται στη δικογραφία: «Ο “Ταχίρ” και πρώην τρόφιμος της Κιβωτού, κατόπιν σχετικών ερωτήσεων παραδέχθηκαν ότι κατά το χρονικό διάστημα από 23:00 της 19ης Μαρτίου έως 05:30 της 20ης Μαρτίου, βρίσκονταν στο ξενοδοχείο (αναφέρεται το όνομα του ξενοδοχείου) το οποίο βρίσκεται επί της οδού (αναφέρεται η οδός) στο Μεταξουργείο από κοινό με την ανήλικη και έναν ακόμη φίλο τους ονόματι “Ρουσλάν” αγνώστων λοιπών στοιχείων, ηλικίας περίπου 22 ή 23 ετών με αριθμό τηλεφώνου (αναφέρεται ο αριθμός). Ο “Ταχίρ” και ο πρώην τρόφιμος της Κιβωτού ανέφεραν ότι ο Ρουσλάν προέβη σε συνουσία με την ανήλικη, ενώ οι ίδιοι παρακολουθούσαν τραβώντας βίντεο».

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Ελλάδα