ΔήμοιΔήμος Ηρακλείου Αττικής

Νέα λεωφορεία της Δημοτικής Συγκοινωνίας στο Ηράκλειο

Στους δρόμους της πόλης κυκλοφορεί το πρώτο από τα δύο ολοκαίνουργια mini-bus που ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής απόκτησε για να ανανεώσει τη Δημοτική Συγκοινωνία. Το συγκεκριμένο λεωφορείο εξυπηρετεί την κλασσική διαδρομή.

Εντός των επόμενων ημερών και το έτερο mini-bus που θα δρομολογηθεί σε νέα δεύτερη γραμμή την οποία δημιουργεί ο Δήμος Ηρακλείου για να καλύψει μεγαλύτερο μέρος της πόλης και για να εξυπηρετήσει δωρεάν περισσότερους Ηρακλειώτες στην καθημερινότητά τους.

Τα νέα mini-bus είναι σύγχρονης αντιρρυπαντικής τεχνολογίας, με χαμηλή κατανάλωση καυσίμου, διαθέτουν θέσεις για καθήμενους και όρθιους, καθώς και είσοδο και θέση για ΑΜΕΑ.

Στο «παρθενικό» του δρομολόγιο το νέο λεωφορείο συνόδευσε ο δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής, Νίκος Μπάμπαλος, για να υποδεχθεί τους πρώτους του επιβάτες και να καταγράψει τις εντυπώσεις τους.

Σε δήλωσή του ο Νίκος Μπάμπαλος τόνισε:

«Η κινητήριος δύναμη για δημιουργία της Δημοτικής Αρχής είναι η χρησιμότητα στην καθημερινότητα των δημοτών της.

Με τα καινούργια λεωφορεία και τη διεύρυνση των δρομολογίων δίνουμε στους Ηρακλειώτες που δεν έχουν μέσο μεταφοράς τη δυνατότητα να κινηθούν στην πόλη αλλά και σε δημότες που διαθέτουν μεταφορικό μέσο να αφήσουν το αυτοκίνητο και να κινηθούν χωρίς άγχος στην πόλη μας.

Στόχος μας είναι να κάνουμε το Ηράκλειο μια πόλη πιο λειτουργική, πιο φιλική στο περιβάλλον. Πάμε μαζί παντού… στην πόλη που όλοι αγαπάμε».

 

 

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Δήμοι