ΕλλάδαΕπικαιρότητα

Νέα Ιωνία: «Πέταξαν» για Αλβανία οι δολοφόνοι του υδραυλικού

Επτά εντάλματα σύλληψης για την φονική συμπλοκή με θύμα έναν 39χρονο υδραυλικό, μέσα σε καφετέρια στη Νέα Ιωνία, εκδόθηκαν στο πλαίσιο της διερεύνησης της υπόθεσης.

Όπως αναφέρει το Lawandorder.gr, δύο από τους βασικούς δράστες του αιματηρού περιστατικού, οι Αλβανοί «αρχηγοί» των δυο συμμοριών που αντάλλαξαν πυροβολισμούς το μοιραίο βράδυ, φέρονται να έχουν διαφύγει στην Αλβανία καθώς παρότι γνωστοί στις Αρχές από την πρώτη στιγμή, δεν κατέστη εφικτός ο έγκαιρος εντοπισμός τους.

Ο 39χρονος υδραυλικός όπως προκύπτει από την έρευνα των αξιωματικών του τμήματος δίωξης εγκλημάτων κατά ζωής, φαίνεται πως καθόταν με τον αρχηγό της μιας σπείρας, χωρίς να στοιχειοθετείται κάποια κατηγορία σε βάρος του, όταν βγήκαν τα όπλα, με τον αρχηγό των «Lions» να είναι εκείνος που τον σκότωσε.

Πέρα από τους επτά, υπάρχει και ένα ακόμη άτομο που είχε ενεργή συμμετοχή στη συμπλοκή αλλά προς το παρόν παραμένει αταυτοποίητος. Αποτυπώματα των… «Lions», εντοπίστηκαν στο εσωτερικό της μαύρης Cadillac και της Mercedes, που χρησιμοποίησαν μέλη της εγκληματικής ομάδας προκειμένου να προσεγγίσουν το κατάστημα της Νέας Ιωνίας.

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Ελλάδα