ΕλλάδαΕπικαιρότητα

Νέα Ιωνία: Οι δράστες του φονικού μαστροποί, σωματοφύλακες τράπερ και διακινητές ναρκωτικών

Αφαντοι παραμένουν οι Αλβανοί κακοποιοί που σκότωσαν έναν 40χρονο υδραυλικό που παρακολουθούσε ποδοσφαιρικό αγώνα μέσα σε καφετέρια στη Νέα Ιωνία, κατά τη διάρκεια ένοπλης συμπλοκής τα ξημερώματα της Τετάρτης.

Τέσσερα τουλάχιστον από τα άτομα που συμμετείχαν στο αιματηρό περιστατικό, είναι γνώριμοι των Αρχών, καθώς έχουν απασχολήσει κατά το παρελθόν για υποθέσεις trafficking, διακίνησης ναρκωτικών, προστασία καταστημάτων και προστασίας διαφόρων trappers.

Σύμφωνα με πληροφορίες του lawandorder.gr, τα μέλη της συμμορία των Αλβανών αρχικά είχαν ξεκινήσει την παραβατική τους δράση με τη διακίνηση ναρκωτικών σε περιοχές του κέντρου της Αθήνας και την προστασία καταστημάτων.

Μάλιστα η συμμορία ήταν γνωστή στην πιάτσα, με το όνομα νυχτερινού κέντρου που διατηρούσαν στην οδό Λιοσίων και το οποίο εν μέσω καραντίνας λειτουργούσε παρανόμως, στην οδό Λιοσίων.

Τον περασμένο Νοέμβριο, στελέχη της δίωξης εκβιαστών της ασφάλειας Αττικής, είχαν προχωρήσει στη σύλληψη 4 ατόμων, ενώ πρόσφατα συνέλαβαν ένα ακόμη άτομο, το οποίο βρίσκεται στη φυλακή, με την κατηγορία της σωματεμπορίας.

Οι αρχές έχουν βάλει στο «μικροσκόπιο» της έρευνάς τους τούς κάλυκες από το σημείο της συμπλοκής προκειμένου να διαπιστώσουν εάν τα όπλα έχουν χρησιμοποιηθεί σε κάποια άλλη έκνομη ενέργεια, ενώ υπάρχουν φόβοι ότι κάποια από τους κακοποιούς θα επιχειρήσουν να διαφύγουν στην Αλβανία.

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Ελλάδα