ΕλλάδαΕπικαιρότητα

Νέα Φιλαδέλφεια: «Σιγή ιχθύος» από τους συλληφθέντες – «Δεν θα φύγετε από εδώ φασίστες, γ@μ# τον Χίτλερ»

Στον εισαγγελέα μεταφέρθηκαν οι συλληφθέντες Κροάτες χούλιγκαν της φονικής επίθεσης στη Νέα Φιλαδέλφεια, στην οποία δολοφονήθηκε ο 29χρονος Μιχάλης.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες από την αστυνομία, όλοι τους τηρούν «σιγή ιχθύος», καθώς οι περισσότεροι είναι σεσημασμένοι και έχουν βρεθεί αρκετές φορές ενώπιον των αρχών για τη βίαιη δράση τους.

Οι «μαθημένοι» χούλιγκαν αρνούνται οποιαδήποτε συνεργασία με τις ελληνικές αρχές και σύμφωνα με εκτιμήσεις φέρονται να περιμένουν τα αποτελέσματα των ερευνών από τα εγκληματολογικά εργαστήρια, ώστε να διαπιστώσουν εάν και ποιος θα ταυτοποιηθεί για τη δολοφονία του 29χρονου.

Την πόρτα του εισαγγελέα πέρασαν οι συλληφθέντες Κροάτες χούλιγκαν της φονικής επίθεσης στη Νέα Φιλαδέλφεια, κατά την οποία δολοφονήθηκε ο 29χρονος οπαδός της ΑΕΚ Μιχάλης Κατσούρης.

Οι έρευνες στρέφονται προς όλες τις κατευθύνσεις και οι αρχές προχωρούν σε λήψη γενετικού υλικού από όλους τους συλληφθέντες, καθώς αυτό μπορεί να τους οδηγήσει στην ταυτότητα του δράστη. Παράλληλα η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες και τις προσαγωγές Κροατών στην Ελλάδα, αναζητώντας πρόσωπα που πιθανόν να κατάφεραν να διαφύγουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες τουλάχιστον 50 άτομα διαφεύγουν μέχρι στιγμής και για τον σκοπό αυτό οι έλεγχοι είναι εξονυχιστικοί σε σύνορα και εθνικές οδούς.

«Δεν θα φύγετε από εδώ φασίστες, γ@μ# τον Χίτλερ», φώναζε εξαγριωμένο πλήθος

Στα δικαστήρια τους περίμενε κόσμος που είχε συγκεντρωθεί από νωρίς. Μόλις εμφανίστηκαν μέσα στα οχήματα της αστυνομίας, ο κόσμος εξαγριωμένος φώναζε: «Δεν θα φύγετε από εδώ, φασίστες, δολοφόνοι, γ… τον Χίτλερ, φάγατε το παιδί».

Η δικογραφία για την υπόθεση έχει ήδη διαβιβαστεί στον εισαγγελέα και αναμένεται η άσκηση ποινικής δίωξης που -σύμφωνα με πληροφορίες- θα περιλαμβάνει σοβαρά αδικήματα σε βαθμό κακουργήματος.

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Ελλάδα