ΕπικαιρότηταΠολιτική

Νέα επίθεση Πολάκη στη Σοφία Νικολάου – ΝΔ: Φασιστικές μέθοδοι

Την απόφασή του να δημοσιεύσει την διεύθυνση της οικίας της Σοφίας Νικολάου υπερασπίζεται με νέα ανάρτησή του ο Παύλος Πολάκης, ισχυριζόμενος ότι οι κατοικίες των πολιτικών προσώπων δεν είναι μυστικές.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, παρά τον νέο κύκλο αντιδράσεων που προκάλεσε η ενέργειά του, επιτίθεται εκ νέου στην πρώην Γενική Γραμματέα Αντιεγκληματικής Πολιτικής Σοφία Νικολάου, δημοσιεύοντας εκ νέου φωτογραφίες του σπιτιού της.

Συγκεκριμένα στην ανάρτησή του σημειώνει: «ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ, δεν θα γλυτώσεις!! Ετσι να φαίνεται η «ευπρέπεια». Κάνε μήνυση και στα Σαιτ που δημοσίευσαν τη φωτογραφία και το συμβόλαιο .(Από πότε είναι μυστικές οι κατοικίες των πολιτικών προσώπων;;)».

Νωρίτερα, η Νέα Δημοκρατία με ανακοίνωσή της είχε σημειώσει ότι η ενέργεια του Παύλου Πολάκη να δημοσιοποιήσει σε ανάρτησή του τη διεύθυνση της οικίας της Σοφίας Νικολάου, είναι μια καθαρά φασιστική μέθοδος, αφού στοχοποιεί πρόσωπα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του γραφείου τύπου της ΝΔ

«Το να δίνει κάποιος τη διεύθυνση του σπιτιού ενός δημοσίου προσώπου, όπως της κ. Νικολάου, διεγείροντας έμμεσα σε τραμπουκισμούς, είναι καθαρά φασιστική μέθοδος. Η αντιπολίτευση έχει κάθε δικαίωμα να ασκεί κοινοβουλευτικό έλεγχο και να ζητάει την παρέμβαση της δικαιοσύνης, όπου κρίνει. Δεν μπορεί όμως να στοχοποιεί πρόσωπα και την οικογένειά τους».

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Επικαιρότητα